Потопете се във виртуална реалност с новия Renault Trezor

renault-trezor-concept-2016-paris-auto-show_100567432_h

Мercedes-Benz може да е залял пазара с многобройните си видове електрически автомобили,  но когато става въпрос за чистата красота на действителните концепции при автомобилостроенето, Trezor на Renault е светилник, който може да вдъхнови и възбуди желанието да шофиране във всеки автомобилист.

Концепция на Renault Trezor 

Renault извади скрит коз пред конкуренцията си и зашемети всички с това, което определено е най-добрата концепция на марката, и една от най-красивите, които сме виждали досега от всеки производители. Тийзър кампанията на модела Renault загатна, че трябва да очакваме необичайно големи размери, но ни остави на тъмно по отношение на размера, формата или дори класа на превозното средство.

За щастие, Renault не е произвела SUV, а GT / спортен автомобил, който има толкова малко общо с това, което всички обикновено свързваме с френската марка,че новото попълнение дойде доста освежаващо. Както бихме очаквали от един хибриден автомобил в наши дни, особено произведен от водещ европейски производител на електромобили, Trezor е захранван с батерии.

Общата гама, получена от двете батерии, които са разделени за всяка ос за оптимално разпределение на теглото - все още е загадка, но Renault каза, че Trezor има 350 к.с. двигател, който ще тласне колата до 100 км / ч. ) за по-малко от четири секунди. Опреснителните шофьорски курсове ще са необходимост, ако искате да се справите с управлението на този мощен автомобил Но тъй като това е концептуален автомобил, в който не е заявено намерение да го произвеждат, показателите за производителността са напълно без значение.

Още
1
  175 Hits