Косачки за трева – видове и предимства

Защо е важно зелените площи да се поддържат редовно? Сигурни сме, че всеки, който има двор около дома или градинка в района на офиса, би отговорил безпроблемно на този въпрос. От една страна, използването на косачка за трева осигурява по-добър естетически вид на външното пространство - естествено, че е по-приятно за окото да вижда подрязана и оформена растителност, вместо бурени и храсталаци. Но освен това, поддръжката на зелените площи е и мярка срещу най-различни вредители (кърлежи например, но не само), които стават особено активни с настъпването на топлия сезон.

Още
1
  42 Hits

Видеонаблюдение със скрити камери

Едно от полезните постижения на съвременните технологии са скритите камери за видеонаблюдение. Нуждата от проследяване на лица и събития както за професионални, така и за лични цели, прави скритите камери удобно и практично решение.

Още
0
  186 Hits

Офис контейнери – защо се използват?

Активният начин на живот днес води до все по-иновативни решения, свързани с дома или офиса на съвременния човек. Вече не става въпрос само за технологични новости в интериора, а за цялостно лесно преместване на сградата, ако тя е мобилна.

Още
0
  157 Hits

Кога плащам по-малко данъци - като ЕООД или като самонает?

Работите ли допълнително? Получавате ли възнаграждение за услуги, които извършвате на територията на България или извън пределите на нашата страна? В този случай възниква въпросът по какъв начин е по-правилно да се отчетем пред НАП – като ЕООД или като самонаето лице?

Още
0
  757 Hits

Видове дамски сандали

Вашето лято няма да бъде същото, ако не си подарите чифт нови сандали и не промените нещо във вашата лятна визия.

Още
1
  1216 Hits

Често срещани проблеми с бельото и как да се справите с тях

Често срещани проблеми с бельото и как да се справите с тях

След като са ви извадили един или повече зъби, ще се стараете да направите всичко възможно, за да излекувате мястото по-бързо и качествено. Екстракцията на зъб не е болезнена, но възстановителния процес след това, особено при вадене на мъдрец, може да причини дискомфорт, дори силна болка, която трае с дни.

Още
0
  51941 Hits