Модерни схващания за чуждоезиковото обучение

Една от причините е, че да се учи език - в буквалния смисъл на думата, не е насъщна необходимост. Неграмотни, хора, които никъде не са учили, също говорят прекрасно.

Още
1
  1615 Hits

Болтове и гайки - тънкости за лесно и безопасно завиване

Болтове и гайки - тънкости за лесно и безопасно завиване

Както е известно, основните методи за избелване на зъбите са два: офисно или т.нар. професионално избелване (в кабинета на Вашият стоматолог) и домашно избелване на зъбите.

Още
3
  3475 Hits

Избелващи ленти и пасти - бързи и лесни средства за домашно избелване на зъбите

Понякога се случва да се нуждаем бързо, в сравнително кратки срокове, да си избелим зъбите у дома? Например, ако утре ни очаква важна среща, без значение от какъв характер: делова, приятелска или съвсем лична.

Още
1
  2916 Hits

Особености и принципи на избелващите системи за зъби

Съвременният ритъм на живот е такъв, че твърде често в забързаното ежедневие не ни позволява да обръщаме необходимото внимание на красотата на зъбите. Но степента на тяхната белота твърде често в доста професионални области е важен аспект на общуването; освен това, както всички знаем и сме го изпитвали неведнъж, играе важна роля и в междуличностните отношения на хората.

Още
1
  2741 Hits

Предварителна подготовка преди избелване на зъбите

В своето желание за по-бързо избелване на зъбите мнозина забравят, че тази процедура само увенчава и е върхът, кулминацията на един предварителен процес по лечение и поддържане на хигиена в устната кухина.

Още
1
  2058 Hits

Видове и начини за избелване на зъбите

Всеки, който иска да има бели зъби, се вълнува доколко са безопасни различните процедури по избелването им. Разбира се, всеки вид избелване засяга и изтощава зъбния емайл, без това избелването е просто невъзможно.

Още
1
  1966 Hits

Как да почистваме зъбите си?

Най-честата грешка при почистването на зъбите с четка и паста -  грешка, която нерядко води до негативни последици, е движението на четката напречно на зъбите, тоест, вляво - вдясно.

Още
1
  1941 Hits

Защо рент а кар компаниите предлагат евтини коли под наем

При спазване правилата за хигиена на устната кухина особено положителна функция играят течните пасти за зъби и водата за уста, които поради самата си консистенция са в състояние да проникнат там, където конвенционалните пасти и четки за зъби не успяват - в местата на контакта между отделните зъби.

Още
1
  1925 Hits

Средства за хигиенизиране на устната кухина

Четката за зъби винаги се подбира индивидуално, в съответствие със здравословното състояние на зъбите на конкретния човек - като при закупуване е необходимо да се вземат предвид твърдостта на космите, формата на главата, размера и ергономичността на дръжката за по-удобно и комфортно хващане.

Още
1
  1975 Hits

Почистване на налепи върху зъбите и езика

Практиката показва, че при ограничаване на устната хигиена до обичайните 2 измивания на зъбите - сутрин и вечер, върху повърхността на зъбите остава около 30-40% от натрупания налеп.

Още
1
  3204 Hits

Как белите зъби могат да подобрят вашето самочувствие

Проучвания, показват, че голям процент от хората с по-бели, здрави зъби притежават по-голяма увереност, позитивност в живота, и успех в работата и училището.

Още
1
  2912 Hits