begrazia не е въвел(а) биографията си

10 години не стигат! За брака, годишнината и подаръците

10 години не стигат! За брака, годишнината и подаръците

Когато става дума за брак, 10 години е голяма работа. А отпразнуването на едно десетилетие в брака може да се окаже крайъгален камък.

Когато става дума за брак, 10 години е голяма работа. А отпразнуването на едно десетилетие в брака може да се окаже крайъгален камък. Да сте младоженци може да е сладко и ново, но когато пеперудите в стомаха изчезнат, те биват заменени от нещо дори по – възхитително, като например цели разговори, протичащи с един единствен поглед, сигурността, че винаги имаш някой зад гърба си и достатъчно обща история, за да можете да кажете: „Спомняш ли си когато...“. Ето и нашите съвети, които да ви помогнат да изберете подарък за вашата годишнина.

Бъдете традиционалисти: алуминият е традиционният за 10- тата годишнина. Сребрист и ковът, този метал представляват възходите и паденията, от които вашият съюз се е нуждаел, за да укрепне. Подаръците могат да включват всичко от алуминий от бижута до грил скара или колело.Подсилете малко: модерният избор на подарък за десетата годишнина е Сваровски колие, пръстен или обеци с кристали Сваровски – прекрасен спомен за значимият повод. А за него копчета за ръкавели или часовник.Създайте опит: помислете за дейностите, които вие и половинката ви обичате да правите и им добавете романтичен привкус. Планирайте дълъг спа уикенд с масаж за двама. Опаковайте малко храна и се насладете на залеза на любимия си плаж, посетете винарна и се опианете не само от любов или ако сте любители на високия адреналин пробвайте скално катерене или тандемно скачане с парашут.Отидете на приключение: ако класическата идея за бижута, не ви допада и често чувате от вашата половинка „Винаги съм искал да отида до...“ , то тогава отидете! За 10 години би трябвало да сте обърнали внимание на желанията му/и. Резервирайте самолетни билети, легло със закуска, или дори грабнете малко запаси, спалния чувал и отидете на палатка.Направете списък: ако нямате време или възможност за подарък, винаги можете да докоснете половинката си с чувствено писмо или кратък списък от 10 неща, които харесвам в теб, 10 неща, на които ме научи или 10 неща, които не знаех за теб преди да се оженим.... възможностите са безкрайни! Завържете го на бутилка шампанско или вино и вдигнете тост за вашия съюз, и кажете "наздраве" за много повече от 10.
Още
2
  1798 Hits
  0 коментара