Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (334 words)

Счетоводна кантора Минчев Консултинг Груп град Варна

Счетоводна кантора Минчев Консултинг Груп предлага професионални счетоводни услуги в град Варна. Кантората ни работи, както с местни, така и с чуждестранни клиенти.

Счетоводна кантора Минчев Консултинг Груп предлага професионални счетоводни услуги в град Варна. Кантората ни работи, както с местни, така и с чуждестранни клиенти. Политиката на нашата счетоводна фирма е да предоставим строго индивидуални решения за всеки клиент, като се съобразим с нуждите точно на Вашия бизнес и същевременно се стремим да запазим високо ниво на професионална бизнес етика и корпоративна култура.

Нашият екип е съставен от висококвалифицирани професионалисти със задълбочени знания в областта на счетоводните услуги. В динамичната действителност на икономическия свят е важно да изберете и да се доверите на бизнес партньор, който ще Ви осигури необходимото внимание при изготвяне на цялостната финансова документация на Вашия бизнес. В Минчев Консултинг Груп ще Ви съдействаме при вземането на всички важни решения, касаещи финансово-счетоводните процеси на Вашия бизнес, ще Ви предоставим счетоводни и данъчни консултации и ще Ви държим винаги пряко информирани за промените при данъчните закони и разпоредби.

Екипът на Минчев Консултинг Груп работи с най-новите софтуерни решения в областта на счетоводните услуги, които позволяват по-добра ефективност на работния процес и гарантират висока сигурност. Кантората ни разполага с цифрови сертификати за електронен подпис, което ни позволява да извършваме по-бързо и сигурно онлайн обмен на информация с нашите клиенти и държавната администрация.

При нас ще получите счетоводни услуги като изготвяне и подаване на необходимите данъчни декларации, проверка за дължими такси и данъци, финансови отчети, годишно счетоводно приключване и други. Минчев Консултинг Груп предлага на своите клиенти и онлайн счетоводни услуги, които улесняват комуникацията между нашата кантора, клиентите и държавната администрация. Ако изберете онлайн услуги, то няма да е нужно да идвате до нашата кантора. Наш представител ще Ви посети в офиса ви и ще вземе необходимите документи или ако е по-удобно за Вас – може да ни ги изпратите и по куриер. Може да се възползвате и от нашите консултантски и правни услуги, или да Ви съдействаме при изготвянето на финансов одит.

5
Истината за Анаболните Стероиди
Как да съчетаем интериорните врати в дома?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location