Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (387 words)

Bizzarro.bg - магазинът на всички майки

Наскоро станах майка за пръв път и трябва да ви кажа, че няма по - голяма радост от това за една жена.

Наскоро станах майка за пръв път и трябва да ви кажа, че няма по - голяма радост от това за една жена. Преди да родя си мислех, че тъй като днес има толкова много магазини, които предлагат детски стоки няма нужда да купувам всичко за бебчо предварително, но това се оказа грешка.

Когато с бебчо си дойдохме у дома се оказа, че цялото ми време отива в грижи за него и нямам и минутка свободна, за да тръгна по магазините, за да купувам всичко, което му беше необходимо.

Някак си се справих с бебешките дрешки и принадлежности - къде с помощта на бабите и дядовците, къде с покупки от някой онлайн детски магазин, но когато дойде време да купувам детска количка, столче за хранене и за кола се оказах в пълна безизходица.

Нямах време както споменах, а бебчо се нуждаеше от хубава количка, за да можем да излизаме на разходка в близкия парк.

Тогава на помощ ми дойде една приятелка, която вече беше минала по моя път и знаеше колко е важно да мога да закупя бързо детските стоки, от които бебчо имаше нужда. Приятелката ми ми каза да вляза на страниците на bizzarro . bg и да разгледам детските стоки, които предлагаха.

Да ви кажа, не чаках дълго, а в първия удобен момент открих сайта на детския магазин и разгледах категориите, които открих.

Бях впечатлена, че мога да закупя всички детски стоки, които ми бяха необходими само от един магазин и не ми се налагаше да си губя времето.

Избрах си точно тази детска количка, която исках за своето слънчице, както и много играчки, аксесоари и продукти за сън, баня и няколко дрешки, които страшно много ми харесаха.

Достатъчно беше просто да сложа всички детски стоки в количката за пазаруване и да ги купя. Още на другия ден всичко беше доставено директно до дома ми, а следобед вече бяхме с бебчо на разходка с новата бебешка количка.

От тогава до сега, имам ли нужда от детски стоки, не губя време, а влизам на страниците на http://www.bizzarro.bg и купувам точно това, което ми е необходимо.

Дори съвсем наскоро ми се наложи да търся подарък за племенника си и отново се доверих на този детски магазин. 

1
Уши и слух
Какво представляват смесителните батерии и какви с...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location