Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (358 words)

Счетоводна кантора “Ка-Ес консулт” гр. Варна

Счетоводна кантора “Ка-Ес консулт” гр. Варна

От 16 години екипът на счетоводна кантора "Ка-ес Консулт" гр. Варна работи заедно в усъвършенстването на свотите услуги и подобряването на качествотот на своето цялостно счетоводно обслужване.

От 16 години екипът на счетоводна кантора "Ка-ес Консулт" гр. Варна работи заедно в усъвършенстването на свотите услуги и подобряването на качествотот на своето цялостно счетоводно обслужване.

Този опит от над 15 години в предлагането на висококачествени счетоводни услуги ни мотивира и амбицира да станем още по-добри. За този период от създаването на кантората до сега сме обслужвали клиенти от почти всеки бранш. Нашата цел е да изграждаме дългосрочни партньорски отнушения базирани на устойчиво развитие без санкции за нарушения. С радост можем да кажем, че нашите клиенти не получават санкции от органите на реда.

Ние от счетоводна кантора "КА-ЕС Консулт" разполагаме с най-съвременния софтуер за счетоводно и финансово отчитане. По този начин ние може да гарантираме на нашите клиенти сигурност и устойчиво развитие. С помощта на този софтуер комуникацията с клиента е улеснена максимално, а ефективността е на високо ниво.

Работим с високо квалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на счетоводството, данъците и правото. По този начин ние можем да гарантираме пълността и сигурността на нашите услуги. Ако се нуждаете от счетоводител в град Варна сте на правилното място!

Освен счетоводните услуги, които предлага счетоводна кантора " Ка - ЕС Консулт град Варна предлага и продажба,  поддръжка и сервиз на касови апарати. 

Продуктите, които ние предлагаме са :

  • Касови апарати
  • Фискални принтери
  • ФУВАС-фискални устройства на вендинг автомати на самообслужване
  • електронни везни
  • ПОС принтери, етикетни принтери, баркод четци.

Тези касови апарати са на водещи компании в производството и поддръжката на пост-терминали. Вяко предприятие работещо с крайни потребители има нужда от касов апарат. Точно поради тази причина ние предлагаме на нашите партньори и тази услуга. За да могат нашите клиенти да мислят и да се коцентрират върху важните неща.

1.Ние предлагаме 30% намаление от цената на нов касов апарат при подписване на договор за  счетоводно обслужване на фирми в град Варна. 

2. Ние предлагаме цена от 0.00 лв за годишен сервизен договор за фискално сутройство при подписване на договор за счетоводно обслужване за една година.

1
Колко са важни профилактичните прегледи при зъболе...
Какво е опънат таван? Видове опънати тавани.
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location