Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (342 words)

Какво трябва да знаете за невидимите брекети

Инвизалайн е модерна ортодонтска технология, която може да поправи множество аномалии на зъбите.

Инвизалайн е модерна ортодонтска технология, която може да поправи множество аномалии на зъбите. Огромното предимство на „невидимите брекети”е това, че те са абсолютно незабележими и не причиняват дискомфорт на пациентите, които ги носят.

Какво различава инвизалайн от останалите видове брекети?

Докато при останалите видове брекети еластичните дъги могат да се затягат веднъж месечно, при невидимите брекети „преместването” става на всеки две седмици, което значително намалява времето за коригиране на зъбите.

Инвизалайн се изработват чрез съвременна, 3Д технология и представляват напълно прозрачни, невидими шини, изработени индивидуално за всеки пациент. Благодарение като компютърната технология, пациентът може да види нагледно как ще се коригират зъбите му още преди да е започнал лечението.

Предимства на невидимите брекети

Ако постите вашия зъболекар от МЗ Дент - София и поискате да ви бъдат поставени инвизалайн, той ще ви каже следното:

Този вид брекети са предпочитани, тъй като са напълно невидими за останалите. Можете да комуникирате с хората и те няма да разберат, че носите брекети. Можете да ги сваляте, ако имате важна среща, когато се храните или когато си миете зъбите и това няма да се отрази на лечението.

Поставяйки вашите невидими брекети, вие ще свикнете с тях само за няколко часа и дори няма да се сещате, че носите коригиращи шини.

Лечението с инвизалайн е много по - кратко, отколкото с останалите видове брекети.

Кой може да се подложи на това лечение и има ли възрастова граница за поставяне на невидими брекети?

Инвизалайн може да си постави всеки, който има нужда от корекция на зъбната редица и който има постоянни зъби.

Този вид брекети са идеалното решение както за младежите, така и за хората на средна възраст. Инвизалайн са предпочитани от хора, които в ежедневието им се налага да комуникират с огромен брой хора и които не искат да се знае, че носят коригиращи шини.

Ако и вие искате да си върнете прекрасната усмивка, можете да посетите дентална клиника София - http://xn----7sbcqiklg0afun4bze7d.com, където ще ви разяснят още по - подробно предимствата на невидимите брекети.

1
Как да изберем цвета на интериорната врата?
Видове заключващи системи