Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (320 words)

Конферентни зали за презентации и бизнес срещи

Конферентни зали за презентации и бизнес срещи

За ситуации, които изискват по-голямо място от предлаганото в един офис, ние ви прелагаме зали предназначени за бизнес срещи

За ситуации, които изискват по-голямо място от предлаганото в един офис, ние ви прелагаме зали предназначени за бизнес срещи, конференции и симпозиуми предназначени за настаняване на по-голям брой хора.

За този тип зали, обикновено разпределението на пространството и подредбата са от голямо значение, често размишляваме за наличето на големи зали , където можете да проведете презентации, лекции, конференции и бизне срещите си. От друга страна, квадратурата на помещението не трява да е прекалено голяма, така гостите ви ще се чувстват уютно и сплотени, по време на събитието.

Конферентните зали често имат помощна конферетна техника като мултимедиен проектор, горно осветление, дискусионна система, озвучителна ситема, микрофони, столове, екрани, гардероб и т.н.

В момента на наемане на конферентна зала е важно да се вземат предвид следните фактоти: броя на участниците(гостите), размерът на помещението да отговаря за нуждите на събитието и също така е необходимо да се гарантира, че конферетната зала разполага с всички средства, които ще бъдат необходими за правилното протичане на събитието.

Причината да изберат вашите клиенти да наемат конферентна зала обикновено е липсата на пространство за настаняване на участниците в по-малки помещения. Днес, повечето хотели имат стаи с различни размери, които могат да бъдат много добър вариант за провеждане на такива събития. Въпреки това е по-добре да разчитате на специално създадени за това зали.

Много от залите имат възможност за променени, според различната големина в зависимост от изискванията за пространство, за откриване или закриване с панели. Безспорно е също, че има многофункционални зали, които служат на различни цели: конфенции, бизнес срещи, симпозиуми, презентаци, концерти и т.н.

Бизнес центровете наемат заседателни и конферетни зали за определени фирми за период  от няколко дни, седмици или месеци, предлагащи допълнителни услуги. Ние от ФНТС можем да ви предложим абсолютно всичко, което ви е небходимо, за гладкото протичане на вашето събитие и идеалното прекарване на гостите ви. 

2
Най-добрите оферти за круиз цени
Най-красивите плажове в България
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location