Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (321 words)

Фактори, които да вземете под внимание, когато избирате домейн

Светът се развиви с бясно темо. Както повечето от вас виждат, вече почти нищо неможе да се направи без помоща на компютрите и интернет.

Светът се развиви с бясно темо. Както повечето от вас виждат, вече почти нищо неможе да се направи без помоща на компютрите и интернет. Всички ние сме станали толкова зависими от тези "нови" технологии, че е трудно да си представим живота без тях, а дори много от нас се запитват какво ли са правили хората преди 50-60 години когато единственото забавление е било книгата. 

Всичко е въпрос на навик и приспособяване и за съжаление ние вече сме много зависими от тези технологии. Едни използват компютрите и лаптопите за развлечение и игри, други за работа, а има и хора които управляват целия си бизнес с помощтта на няколко сървъра и няколко работника. За да работят обаче коректно ,те също както всичко останало искат системна поддръжка. Тя бива два основни вида - хардуерна или софтуерна. Под хардуерната поддръжка се разбира поддръжането на самите части на лаптопа или компютъра в добро състояние, както и редовното му почистване от боклуци и подмяната на термалната паста. Софтуерна поддръжка означава - всичкият софтуер , било той windows или каквато и да е програма да работят коректно и безпроблемно. Този вид услуга бива два вида - стандартна или отдалечена. При отдалечената такава проблемите могат да бъдат отстранявани без нуждата специалист да дойде до вашият офис или дом а да оправи проблема дистанционно. Много важно е всеки един преносим или стационарен компютър да бъде подлаган на двете профилактики споменати по-горе, за да избегнете бъдещи проблеми ,които водят до загуба на много пари,нерви и не на последно място време. Затова като ситемен-администратор който от дълги години се занимава с подобен вид техника ви съветвам да обръщате повече внимание на вашите компютри, защото в противен случай можете да се окажете с неработещ такъв и според законите на Мърфи то това би се случило точно в най-неподходящият момент.

2
В търсене на подходящия ретро мотоциклет
Значението на SEO съдържанието за Вашия сайт