Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (327 words)

Регистрация на фирма от чужди граждани

Ако сте чужда гражданин и имате желание да се занимавате с някаква дейност на територията на България, тогава трябва да знаете, че това е напълно възможно

Ако сте чужда гражданин и имате желание да се занимавате с някаква дейност на територията на България, тогава трябва да знаете, че това е напълно възможно, но за целта ще трябва поне да имате лични документи. Освен това, ако пък сте гражданин на страна ти, но искате да развивате свои бизнес в някоя страна на ЕС, тогава това също може лесно да се случа, като за целта си отворите фирма, използвайки услугите на Profirms.bg. Професионалните услуги на фирмите занимаващи се с отваряне на фирми ще ви помогнат много, както да спестите времето си, така и излишните нерви в събирането на всички необходими документи, които не са никак малко.

Разбира се, че винаги можете и сами да се заемете с тази задача, но все пак е много по-практично и лесно да доверите тази задача на специалистите от Profirms.bg, които вече години наред се занимават с тази задача и ще направят всичко значително по-бързо за вас. Хубавата новина е, че днес всички вие сте още по-улеснени, тъй като можете да се възползвате и от допълните услуги, като например експресно откриване на фирма или пък онлайн регистрация. Така всичко ще стане наистина доста бързо, а вие ще можете да се съсредоточите изцяло в съставянето на ясен и конкретен бизнес план, а не да си губите времето и нервите в събирането на множеството документи, които са нужни, з ада отворите фирма.

Има вариант, при който вие можете и да имате огромното желание да си спестите излишните разходи, като за целта сами се заемете с регистрация на фирмата ви, но да не успеете да се справите. Така ще се окаже, че сте загубили наистина много напразно време, а сте можели да се избавите от целия този бюрократичен ад и да се доверите на професионалистите от Profirms.bg, които да направят всичко вместо вас бързо и лесно.

 

1
Инсталация на 30-амперови автоматични прекъсвачи
Инсталиране на водоустойчиви врати
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location