Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (539 words)

GlowHost с промоция, уникална за индустрията

GlowHost с промоция, уникална за индустрията

GlowHost се доказаха като успешен доставчик на dedicated хостинг услуги. В момента компанията се опитва да ангажира потребителите

GlowHost се доказаха като успешен доставчик на dedicated хостинг услуги. В момента компанията се опитва да ангажира потребителите, които не биха помислили и да използват услугите им. Плановете за разширяване на пазарния дял включват специална оферта, която досега не е била правена на пазара. Всички планове на компанията, които включват managed dedicated servers, са с намаление на цената. Потребителите трябва да използват купон със специален код, за да могат да се включат в промоцията.

Изобилие от услуги

Вероятно има много услуги на пазара, които предоставят този хостинг план с намаление. Все пак трябва да се отбележи, че вероятно компаниите не са от калибъра на GlowHost. Те са носители на десетки награди, които са има присъждани от различни сайтове, които се занимават с ревю на подобни услуги. Те са носители на 29 награди “Web Hosting Awards”, които никой друг доставчик не може да достигне. Това е постижение, което няма как да дойде лесно, но компанията е успяла да се докаже през своите 12 години на пазара.

Този факт се доказва от широката мрежа от центрове за данни, които са на разположение на потребителите на хостинг услугата. Всяка локация е избрана стратегически, за да бъде на ключови места както в САЩ, така и във Великобритания. Това осигурява оптимална скорост на хостинг услугите, които предоставя компанията. Възможно най-кратките пътища между потребителя и центровете за данни дават на клиентите невероятно качество на услугата. Центровете за данни се намират в следните градове: Salt Lake City, Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Phoenix, Amsterdam, London и Nottingham.

Мнението на компанията

Говорителят на компанията обобщава, че трите най-популярни услуги на компанията използват хардуер от Intel Xeon, който може да побере тонове RAM. В днешно време потребителите на хостинг услуги се нуждаят от все повече пространство. Екипът на GlowHost има квалифицирани експерти, които могат да конфигурират системите така, че да отговорят на нуждите и на най-взискателния клиент. Компанията има данни, които посочват, че само преди две години потребителите са искали сървъри само с 1-2 гигабайта RAM. В днешно време нещата са се променили, като потребителите започват с 8 гигабайта. Компанията е в състояние да отговори и на най-взискателните клиенти с голяма нужда от пространство, като може да конфигурира до 256 гигабайта RAM.

За разлика от конкуренцията си, GlowHost ще премести всички файлове и бази данни, които се намират на сървърите на предишния хостинг доставчик на потребителя. Освен това те няма да го таксуват за тази услуга. Качеството на услугата е гарантирано без да се правят някакви промени в размера на файловете. Детайли за този процес можете да получите на сайта на компанията. Освен това GlowHost предоставя и услуги на допълнителна цена, която отново ги поставят далеч пред конкуренцията им.

Хората, които работят в хостинг индустрията, коментират, че GlowHost са доказали своята стойност през годините на работа. Те са и основният избор за хостинг услуга на много компании, които работят предимно онлайн. Те не само имат дълга и успешна история, но те се използват от хиляди домейни по целия свят. Компанията може да предостави наистина класна техническа поддръжка. Специалистите, които работят в техните центрове, са изключително компетентни, освен това можете да се свържете с тях по всяко време на годината.

 

1
Вентилатори за монтаж в стените
Учредяване на акционерно дружество
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location