Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (333 words)

4 препоръки при избор на нотариус във Варна

4 препоръки при избор на нотариус във Варна

Да изберете нотариус във Варна не е никак лека задача. Трябва да съобразите множество фактори, които всъщност са и характеристики за един добър нотариус и една добра нотариална кантора.

Да изберете нотариус във Варна не е никак лека задача. Трябва да съобразите множество фактори, които всъщност са и характеристики за един добър нотариус и една добра нотариална кантора.А какво всъщност означава добър нотариус? Кое е това, което прави едни нотариуси по-добри от други? Как да изберем добър нотариус във Варна? Ето 4 препоръки, които могат да ви помогнат в тази насока:

  1. Заложете на опитен нотариус. Опитът означава няколко неща. От една страна той ще свърши работата си по-бързо и няма да ви се налага да чакате много за да извърши дейността, от която имате нужда. От друга страна опитът е тясно свързан с неговите компетенции. Така съответно ще можете да разчитате на професионализъм и качествено обслужване. Нотариусът, който има богат опит при изповядване на сделки, например, би могъл да ви посъветва, за кои обстоятелства и документи, като елемент от сделката да бъдете внимателни и да проверите.

  1. Утвърдено име. Нотариусът не е търговско дружество. Неговото име гради неговият имидж. Ето защо е толкова важно, когато избирате нотариус за вашите нужди, да се обърнете към такъв, който има утвърдено име. Това е доказателство, че той се справя добре с работата си и не допуска грешки, които биха довели след това до много тежки последствия, както за вас, така и за неговото име.

  1. Устни препоръки от приятели и познати. И за вас би било по-добре и бихте били по-спокойни когато избирате нотариус, да се доверите на препоръки от ваши близки или пък дори бизнес партньори. Това означава, че те са доволни от неговата работа и най-важното, не са били измамени.

  1. Членство в Нотариалната камара. Преди да поверите в ръцете на нотариус сделка, която се налага да реализирате, то силно препоръчително е да проверите дали той е член на Нотариалната камара. Това е гаранция, че е вписан в регистъра, който всъщност е абсолютно достъпен за всички граждани.

5
Кои детски дрехи са най-подходящи за зимния сезон?
Флаш игри
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location