Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (312 words)

Как да изберем подходяща траурна агенция?

Как да изберем подходяща траурна агенция?

Не малко български граждани срещат проблем при търсенето на подходяща траурна агенция

Не малко български граждани срещат проблем при търсенето на подходяща траурна агенция, която да се заеме с погребението или кремацията на техен близък човек. Приключването на един живот е съпроводено от много мъка и страдание за роднини и приятели, ето защо последните не могат да се ориентират към определено погребално бюро в тежките моменти.

За съжаление дори в най-трудните периоди за човешката психика, се явяват некоректни хора, които гледат повече в джоба ви, отколкото да бъдат съпричастни към тъгата и чувствата ви. На никого не пожелаваме да попада на погребално бюро, което се отнася небрежно към хорската съдба и в частност към покойника.

Професионалната траурна агенция, ще ви предложи пълно обслужване включващо изготвяне на смъртен акт, товаро-разтоварни дейности и транспорт за починалия, организация на погребение или кремация, както и на съпровождащите ги ритуали. Компетентните биха поели трагичният случай, така че да не ви ангажират с никакви странични занимания, освен правото ви да скърбите.

Няма причина, която да оправдае тромавата работа на някои погребални служители, а още повече на такива, които ругаят или се пазарят за пари. Законът трябва да се грижи за това подобен тип хора, да не практикуват тази хуманна и нужна и толкова търсена професия.

Ние от траурна агенция Лоноре, имаме готовност да се погрижим за покойниците изпращайки ги във вечния им път. Цената на нашите погребални услуги е просто една формалност и вие ще се уверите в това, ако решите да ни използвате. Слава богу с годините изградихме сплотен колектив, при който грешките са сведени до минимум.

Обобщение

В случай, че искате да получите повече информация относно дейността на агенцията, ви каним в новия ни уебсайт www.lonore.eu, за да прочете повече относно убежденията и възможностите ни. Едно е сигурно и то е, че ще вложим всички усилия, така както подобава на едни истински професионалисти в погребалните услуги.

4
Категории за хотел в Цигов Чарк
Коли под наем в Слънчев бряг