Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (314 words)

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Компютърната диагностика на нередности по бензиновите двигатели при днешните автомобили е силно препоръчителна

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ С БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ

Компютърната диагностика на нередности по бензиновите двигатели при днешните автомобили е силно препоръчителна  и нужна, за точното и бързо откриване на нередности, проблеми и грешки, както и тяхното сигурно отстраняване . Използва се техника за компютърна диагностика работеща с повечето марки автомобили, както и специализиран софтуер и хардуер за по-разпространени марки, между които BMW, VW, Mercedes-Benz, Opel , Seat , Audi ,  Nissan,  Fiat и много други. Чрез този способ се  приближаваме възможно най-близо до нивото на сервизно облужване във фирменните автосервизи  на конкретната марки бензинови автомобили

 КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ С ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ

При днешните автомобили с дизелови двигатели се извършва компютърна диагностика за откриване   на повреди, грешки и проблеми преди да започне механично отсраняванетона дефектиралите авточасти. Ето защо и при автомобилите с дизелови, както и при  тези с бензинови двигатели, за успешно локализиране и премахване на проблема първата стъпка е да се направи компютърна диагностика на автомобила. За целта се използва специализиран софтуер и хардуер за най-известните автомобилни марки, както и техника за по-неразпространени производители на автомобили.

Важно условие при компютърната диагностиката на автомобили с дизелови системи е прецизирането и опциите за ремонт на различните поколения дизелови дюзи  ( помпа - дюза, механични, Common Rail, както и др.) . Примерно за Common Rail за това помага специализираното оборудване  за измерване и уточняване на обратното количество гориво в тях.

Компютърната диагностика на автомобилът предлага множество функции за четене, изтриване и проверка на грешки. След като грешките са изчистени, се пристъпва към тестване на дизеловия агрегат.

В реално време данните се четат, проверяват се сензори, датчици и механизми, програмиране и кодиране на системи за управление, множество  специфични функции за конкретния модел автомобил. Примерно след подмяна на акумулатор се изисква нулиране на crash-data, както и много други, специфични  за различните ел системи в автомобила.

 

0
Сапани – просто устроени съоръжения за промишленос...
Лесни стъпки за поставяне на локално LED осветлени...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location