Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (489 words)

Вече е официално - може да използвате Custom URL адреси за страници в Google +

Вече е официално - може да използвате Custom URL адреси за страници в Google +

От Google обявиха стартирането на Custom URL адреси за много бизнес страници.

От Google обявиха стартирането на Custom URL адреси за много бизнес страници. Това е доста важен фактор, който само ни показва, че Google+ ще продължи да съществува още дълго време.

Бизнес страниците и личните страници вече могат да се свързват и да споделят информация по-лесно с потребителите, като ви насочват към URL адрес като google.com/+името на вашата компания. Въпреки това все още не можем да използваме същия URL адрес, който използваме за другите социални профили.

До момента изглежда, че от Google се фокусират първо върху страници и профили, които вече имат някакъв напредък и са развити. Ето как да проверите дали може да създадете такъв вид URL адрес за Google+ страницата си. Първото нещо, което трябва да направите, е да проверите е-мейла си, за да видите дали имате известие от Google. По-вероятно е по-активните потребители в Google+ да получат първо подобна покана.

Какви са изискванията за създаване на Custom URL адрес за Google+

От Google+ обявиха няколко изисквания, които трябва да бъдат покрити, за да може да се създаде Custom URL адрес за Google+ страница. Ето и какви са те:

  • страницата трябва да има профилна снимка
  • трябва да има поне 10 последователи
  • акаунта трябва да е активен от минимум 30 дни

Custom URL адрес за брандове и бизнес

За собственицте на бизнес възможността да заявят URL адрес с бранда си в Google+ е огромно предимство. Добрите новини са, че всеки бранд или бизнес, който има удостоверен локален бизнес или свързан уебсайт, може да създаде Custom URL адрес. Информация за свързването и потвърждението може да получите в центъра за помощ на Google+

Какви са ползите от Custom URL адресите

Не се тревожете, ако все още нямате възможността да създадете Custom URL адрес, много скоро по-голямата част от потребителите ще получат покана. Ползата от тези Custom URL адреси е възможността за брандовете и бизнеса по-лесно да споделят и промотират съдържанието, снимките, видеата си и много други.

Време е да създадете вашата Google+ страница

В крайна сметка Google превърна социалната си платформа в по-добър начин да подобрите SEO процеса си. За тези, които използват уебсайта и създават големи кръгове, Google+ предлага страхотни възнаграждения. Една от важните причините Google+ да е толкова важен за онлайн присъствието ви е точно, че е комбиниран с Google документи, имейли и чатове, докато същевремено може да интегрирате по-добри профили и публикации.

Включете се, докато всичко е още безплатно

В своите условия за създаване на Custom URL адреси от Google заявяват, че: “Custom URL адресите са безплатни за употреба сега, но е възможно това да се промени за в бъдеще” Естествено преди това да се случи ще бъдете предупредени и ще имате възможност на избор дали да спрете да участвате.

Както повечето услуги на Google, може да очакваме, че започват безплатно, но това ще се промени в един момент. Сега е моментът да се включите и да създадете своя Custom URL адрес в Google+.

 

 

1
Ролята на платената реклама, видове и проучване
Facebook като неделима част от всяка една рекламна...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location