Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (440 words)

Доставка на цветя – дай Боже всекиму

От няколко месеца една фирма за доставка на цветя редовно изпращаше служителите си в тази част на града.

От няколко месеца една фирма за доставка на цветя редовно изпращаше служителите си в тази част на града. Големи, скъпи букети – такива подаряват на важни, обществено значими юбилеи. Кой и защо ги изпращаше на този адрес, във фирмата за доставка на цветя не бяха наясно. Но не се и интересуваха, бизнесът с доставка на цветя изисква известна дискретност.

Но ние, понеже сме в друг бизнес, можем да си позволим и да разкрием тайната – на този адрес живееше извънредно красива жена. Толкова красива, та човек ставаше чак подозрителен, разбере ли, че тя живее сама. Ако не беше тази редовна доставка на цветя, ако съседите не виждаха как служителите се задъхваха под тежестта на огромните, ухаещи букети, сигурно нямаше да разберат, че имат такава съседка. Толкова инкогнито живееше тя. Но букетите я разкриха и съседите започнаха да я дебнат зад шпионките, белким мярнат изваяното като от мрамор лице, съвършената фигура или поне възхитителните й глезени.

Но кой беше човекът, който редовно ползваше услугата доставка на цветя и изпращаше тези разоряващи нормалните хора букети? Това за служителите на фирмата за доставка на цветя, а и за нас самите, които сме от друг бизнес, оставаше тайна. Че беше влюбен ясно си личеше. Та в началото букетите пристигаха веднъж седмично, после по два пъти, по три пъти, а напоследък всеки ден служителите качваха по виещите се стълбища разкошни гладиоли или модросини лалета, или… О, не, вчера букетът беше от орхидеи, вероятно толкова скъп, че вместо него влюбеният спокойно би могъл да си купи кола на старо. Но явно на човека парите не му бяха проблем, иначе как всеки ден ще се обръщаш към фирма, доставяща цветя?

Не знаем как, но че се обръщаше към фирма за доставка на цветя - www.ivenflorist.com беше ясно за съседите, които продължаваха да дебнат зад шпионките, вече и с надеждата да зърнат този загадъчен влюбен. Дебнеха и гадаеха как се развиват отношенията им. И не само това, в един момент възникна въпросът – красавицата какво ги прави тези цветя, хайде в началото имаше доставка веднъж седмично, достатъчно време те да увехнат, но после?

Отговор отникъде не идваше, не се задаваше дори, дето има една дума. Дебнеха и гадаеха, но колко можеш да видиш през шпионката. Мернеш крайчец на ръка, част от лице мернеш, ах, какви колене имаше красавицата, това човек не може да го е създал. Божията ръка се е намесвала, шептяха си съседите и се кръстеха, а вътре в себе си неистово им се искаше да се обърнат към фирмата, доставяща цветя, да изпратят и те по един букет.

3
Какво представлява универсалният продукт - термосв...
Преместване на мебели в страната