Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (315 words)

Преместване на мебели в страната

Преместване на мебели в страната

Почти няма човек, на който да не му се е налагало преместване на мебели.

Почти няма човек, на който да не му се е налагало преместване на мебели. Често ние подновяваме мебелите в апартаментите си, което налага да пренесем старите легла, гардероби, дивани и прочие на вилата или на друго място. За да се случат тези неща са

нужни силни мъже, които да разглобят мебелите и да ги превозят посредством използване на подходящ товарен транспорт.

Има много упорити мебели, които изискват специално отношение или иначе казано демонтаж и монтаж. Леглата например, трябва да бъдат разглобени на елементи, опаковани и внимателно наредени в камиона по време на превоз. Същото се касае за секции, бюра, маси и други. Това е упорит труд, който не се нрави на всеки и в този случай е препоръчително да наемем хамали за работата.

Всеки голям град има своята фирма за хамалски услуги и преместване на мебели, офис техника и други. Това, което е нужно да предприемете е да се обадите на хамалите и да им дадете задача. Обикновено работниците правят предварителен оглед на вашето имущество и чак тогава се заемат с фактическата работа.

Хубавото е, че т.нар. хамалски фирми притежават автопаркове с камиони за превоз на тежки товари. Благодарение на въпросните возила мебелите ще стигнат до всяка точка на България без риск от повреди и инциденти. Цените обикновено се формират на база извървени километри.

За самата работа по носене хамалите изискват заплащане на час. При положение, че въпросното преместване на мебели трае 3 часа и цената е 20 лв. на час то вие трябва да заплатите 60 лв. без в това да влиза таксата за превоз.

За обобщение

Искаме да знаете, че ние сме една от най-силните хамалски бригади и като доказателство ще видите референциите на нашите клиенти в официалния ни сайт Premestvane.bg, който можете да посетите още в този момент. Поздравяваме ви и ще се радваме ако работим за вас.

2
Доставка на цветя – дай Боже всекиму
Нови и нови пластмасови опаковки навлизат на пазар...