Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (319 words)

Какво означава Link Building на сайт

Какво означава Link Building на сайт

Link Building е метод от SEO (Search Engine Optimization) и означава изграждане на връзки към сайта ви.

Link Building е метод от SEO (Search Engine Optimization) и означава изграждане на връзки към сайта ви. Това става посредством активност по форуми, социални мрежи, директории за статии и други източници. В резултат от тази работа електронните ви страници се изкачват в класацията на Google (SERP) и останалите търсачки.

Линковете (връзките) трябва да бъдат построени много внимателно без SPAM, така че да изглеждат абсолтюно натурални. В случай, че убедите ваши партньори и приятели да споделят връзка към вас, това може да се отрази по положителен начин на класирането в търсещите машини.

Оптимизатори може да откриете в сериозните фирми за уеб дизайн и SЕО оптимизация, каквато е Delow.net например. Цената се определя според степента на трудност при класирането. Ако се прави link building от А и Б то тогава вероятно, ще е нужно повече време за постигане на резултати, но чакането си струва.

При изграждането на линкове има правила и те се касаят до тематичността на сайтовете. Добре е да се вземат връзка на темата ви блогове и сайтове. Така например ако имате фирма за почистване, то търсете линк, от подобен сайт или такъв свързан с хигиената, препаратите и тъй нататък.

Има още много правила за SEO оптимизация, които трябва да следвате но link building е едно от най-важните ако искате да получите максимален трафик към сайта и да се позиционирате на първа страница в Google като най-голямата търсачка в световен мащаб. Заповядайте при нас младия екип на Delow, който ще оптимизира качествено и на прилична цена, която ще харесате.

В обобщение

Наказателните ъпдейти на Google зачестяват, но ние знаем как да ви избавим от тях, стига да ни гласувате доверие. Вече години наред се занимаваме с оптимизация, копирайтинг, link building и други подобни, като смеем да твърдим, че сме специалисти в сферата. Работете с нас и превземете върховете във виртуалното пространство.

 

1
Лизинг като вид финансова сделка
Fiskars – качество и ранообразие