Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (340 words)

Качествени счетоводни услуги

Качествени счетоводни услуги

На пазара на труда има има много свободна ръка (не слуайно по официални данни безработицата е над 10%), но както предполагам сте чували термина - "с лопата да ги ринеш"

На пазара на труда има има много свободна ръка (не слуайно по официални данни безработицата е над 10%), но както предполагам сте чували термина - "с лопата да ги ринеш". Голяма част от хората не са нито специализирани, нито квалифицирани, нито пък могат да се нарекат добри работници. И е нормално, не са само те виновни, но това е друга тема за разсъждение.

Общо взето ситуацията със счетоводните фирми на пазара е същата. Счетоводни къщи, одиторски фирми, професионални счетоводители, самостоятелни хора и какви ли не още предлагат своите "професионални" услуги по счетоводство. За съжаление реалността и за тях е същата - една голяма част от тях не заслужават доверие. Счетоводството е нито лесна, нито трудна наука. Всичко се базира на четене и спазване на законите. И то наистина много четене...

Като се замислите на кой бихте доверили бизнеса си - на професионалист със стаж 10 години или на току що завършил човек специалност "Счетоводство" в университета? Да, сигурен съм, че отговора е ясен, но нека пак да опитаме... Ако първият от примера ви предложи 400 лв месечна такса за счетоводно обслужване, а втория - само 80 лв ?! Хм...сигурен съм, че се замислихте!

Бизнесът ви е оживял благодарение на вас. Съществуването на вашия бизнес зависи от вашите правилни решения. Дали си заслужава да рискувате важен елемент като счетоводната отчетност? Дали може да поправите така наречениете непоправими грешки, които вече са ви донесли няколко хиляди лева глоби, а бизнесът ви е все още малък и трудно се справяте?! Доверете се на професионалисти, предлагащи счетоводни услуги от най-високо естество!

Доверете се на счетоводна фирма Кей Ди Кей Коректив ЕООД, която може да се погрижи по най-безупречния начин за вашия бизнес и неговата счетоводна отчетност. Фирмата е доказан професионалист и партньор, както на българския пазар, така и в чужбина. Обадете се на телефон 0888 893 813 и попитайте за вашата най-добра оферта.

 

2
Игрите за момичета - скритото прилючение
Оферти за СПА хотели