Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (458 words)

Правила на автомобилното застраховане, които се прилагат едновременно в САЩ и Великобритания

Е, правилата за автомобилно застраховане в САЩ се различават в различните щати, а понякога се различават и в отделните градове в рамките на един и същ щат. Отделните щати създават различни правила за автомобилните застраховки.

Какви са правилата на автомобилното застраховане?

Е, правилата за автомобилно застраховане в САЩ се различават в различните щати, а понякога се различават и в отделните градове в рамките на един и същ щат. Отделните щати създават различни правила за автомобилните застраховки.

Има много малко правила и закони за автомобилни застраховки, които се прилагат във всички щати в Америка и Великобритания. Считам, че "Трябва да имате автомобилна застраховка, за да шофирате, в противен случай отивате в затвора", по същество, е единственото всеобщо правило. Имайте предвид, че правилата на автомобилното застраховане са различни от правилата за застраховане на мотоциклет.

Как да научите правилата за автомобилно застраховане?

Идеалното място, за научаване на най-актуалната и точна информация относно правилата на автомобилното застраховане щатът който Ви интересува е в отдела за контрол на моторни превозни средства (DMV). Не забравяйте, че трябва да попитате за правилата на автомобилното застраховане, а не за тези , които се отнасят за мотоциклети. Бъдете конкретни и задайте правилните въпроси. Повечето щати вече предоставят тази информация онлайн, в подходящ за сваляне формат, така че не се налага да висите цял ден в местния офис на DMV.

Не забравяйте да намерите на интернет страницата на DMV правилата на автомобилното застраховане за чуждестранни шофьори, преди да влезете. Правилата са се променили в някои щати и за да сте в крак с новостите, моля, посетете уебсайта на DMV за най-новата информация. Не разчитайте на слухове или на това как е било, когато Ваши приятели са идвали преди десет години.
Защо е нужно да се проверят правилата на автомобилното застраховане?

Много от застрахователните компании или агенти ще искат да спечелят пари от вас. Те ще ви продадат много повече застраховки, отколкото  в действителност се нуждаете, докато познаването на правилата ще ви предпази от прекомерни разходи за застраховки. Знаейки правилата, ще имате пълна автомобилна застраховка, която ще ви подсигури да не плащате твърде голяма сума, когато попаднете в автомобилна катастрофа, така че винаги е по-добре да изискате повече от 3 полици от застрахователните компании. Прочетете повече относно молбата за полица от моя професионален уеб сайт, поместен под линията.

Кои застрахователни дружества са най-добрите?

Няма как да се определи кои компании са най-добри, но разбира се, колкото по-голяма е компанията, толкова по-добре! Все пак трябва да се знае, че понякога колкото по-голяма е застрахователната компания, толкова по-скъпа ще бъде и застраховката. Винаги първо разучете правилата на автомобилното застраховане, след това разберете какво трябва да застраховате, и най-накрая започнете да търсите изгодна застрахователна полица. Може да се  каже, че минимумът от три полици е добро начало, като винаги питайте за отстъпката.

Източник: http://e-zastrahovka.com/

 

1
Родопите – неизчерпаем ресурс за развитие на селск...
Втора употреба компютри