Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (457 words)

Ремонт София – за мечтаната баня

Някои се шегуват, че условието за семейното щастие е в дома с хубава баня и хубава кухня.

Казват, че след като надеждите за семейно щастие свързани със спалнята поутихнат, идва времето на реализма и на добрия ремонт на баня. А този парадоксален реализъм пък подсказва, че всичко е в хубавото съвместно хапване и времето за удединение и релакс гарантирано от банята. За да се откъснеш от семейната глъчка, от децата, половинката, домашните любимци, ти трябва тиха, красива баня. Това обаче се променя, ако точно банята се превърне в място носещо непрекъснато стрес и проблеми. Я, онова протекло, я, другото пожълтяло, я, нещо се развинтило, я миризмата вече е неприятна и се носи плесен.

Всичко свързано с банята обаче е в зависимост от първоначалната инвестиция, от качествените материали и инсталация или от качествения допълнителен ремонт.

За да се гарантирате потърсете точните хора, които да не пропускат детайлите, да ви съветват точно, адекватно, така че да получите мечтаната баня, крепител на семейното щастие и личния ви комфорт.

И така, нескромно ще е да препоръчаме единствено себе си, но търсенето на добри майстори за баня в София, да, дори в голям град като София е цяло приключение. Ремонт на баня в София и околността правят не малко майстори, но често ще се сблъквате с недовършена работа. Или боклукът няма да бъде изнесен, или ще отказват къртене, или цената няма да удовлетворява или ще се появяват непрекъснато допълнителни, необявени навреме разходи. Много често се пропуска, по немарливост от страна на майсторите или по нежелание от клиента, хидроизолацията за подготвяното помещение. Затова в банята често се стига до процеждане на вода между плочките и до оплакване от съседите, че са наводнени. От това може и вие да сте потърпеши, а не само от вас да се оплакват. Както знаете може да се стигне и до съд. Монтажът на санитарията също е от значение, както и това как всичко се разполага спрямо останалите съоражения, как се вкопава, свързва, има ли нужния наклон, какво е качеството на връзките и т.н.

Не е за пропускане фактът, че самото поставяне на плочки в банята понякога се прави доста прибързано и непрофесионално. Не се използват лазарни нивелири, не се правят достатъчни и прецизни отстояния между плочките, не се използват качествени лепила и фугиращи смеси. Има варианти в реденето на плочки, важен е и самият избор на плочките, както за стените, така и за пода. Разликата в качеството, което дават производителите, е много голямо и изборът трябва да се прави отговорно и с оглед на бъдещите очаквания.

Надяваме се да имате в наше лице тези на които да разчитате, ако ви се налага ремонт на баня в София и околността, както разбира се и за цялостен ремонт на жилиже, за ремонт на офис и т.н.

Екипът на Ремонт-Имот

1
Какво е необходимо за добър домашен офис
Кариера и професии в България, кои са най-търсени ...