Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (352 words)

Охранителните фирми трябва да имат по-висок стандарт

Откриването на охранителна фирма е въпрос на платен лиценз и разрешително. Това са изискванията за юридическо лице да основе охранителна фирма.

Откриването на охранителна фирма е въпрос на платен лиценз и разрешително. Това са изискванията за юридическо лице да основе охранителна фирма. Помислете за това когато решите да използвате охранителна фирма, за да ви осигури пазачи за вашата собственост или служители.

Кой е собственика на охранителната фирма и с какво е доказал възможността да охранява вашите ценности?

Колко практически опит имат охранителите в подготовката и организирането на процедурите по безопасност и методите за вашата защита?

Каква гаранция имате ако вашата информация , авоари или служители пострада поради грешка в сигурността?

Проверка на охранителната фирма

За да се справите с риска във вашия бизнес по-добре направете малко проучвания преди да се обърнете към охранителна фирма. Познавам много малко клиенти, които наистина правят проверка на охранителните фирми и предполагат, че знаят какво правят.Често ме търсят, за да поправям грешките допуснати от грешния избор на охранителна фирма, след като това е струвало на клиента хиляди левове.

Когато започнете да търсите охранителна фирма ви съветвам да поискате техни брошури и рекламни материали. Знам, че това са само реклами и някой от маркетинга ги е събрал на една брошура, но имайте предвид това: ако правят обещания, които не могат да изпълнят имате достатъчно доказателства, ако решите да се обърнете към съда за в бъдеще. По важното е, че мениджъра не може да спори с вас когато не могат да изпълнят нещо което го има в брошурата.

Разгледайте фирмения сайт на охранителната фирма за референции. Ако има такива, то това е добър знак!

Обадете се на няколко клиенти със сходни нужди и ги попитайте дали имат някакви нарушения по сключените договори и какво са направили когато им е докладвано за това. Направете интернет справка използвайки имената на собствениците на охранително компании и самите охранителни фирми да видите дали няма да излезе нещо, което говори за липса на професионализъм или почтеност. Охранителни компании които са хванати в правеното на нещо неправилно може да са сменили бизнес името си, за да избегнат това някой друг да разбере за непочтеноста им.

 

3
Как да се проектира онлайн игра с автомобил!
Залагате на дървен паркет за под? Ето какво не Ви ...