Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (362 words)

Съвети при покупка на употребявани коли

Интересувате ли се от закупуването на употребявани коли? Ако отговорът е "Да", имате ли нужната представа кой е най-добрият начин за купуването на автомобил втора ръка?

Интересувате ли се от закупуването на употребявани коли? Ако отговорът е "Да", имате ли нужната представа кой е най-добрият начин за купуването на автомобил втора ръка? Ако нямате никаква представа, тогава местните автокъщи могат лесно да Ви заблудят и да Ви докарат проблеми, умишлено и от чиста злонамереност. Този вид продавачи на употребявани коли всъщност са хора, обсебени от пари, и тяхната цел е да изкарат колкото могат повече от клиентите. Така че, ако искате да избегнете такъв проблем, ще Ви дадем няколко съвета с помощта, на които купувайки използван автомобил да избегнете евентуални неприятности.

   Преди всичко, първото което трябва да направите е да сравните цените на двама или трима автотърговци, които се занимават с продажба на коли втора ръка. Откривайки огромна разлика между техните цени, ще се опитате ли да разберете каква причина се крие зад това?!

   Във всеки случай проверете дали Вие ще сте втория или третия собственик на колата. Ако сте третия, средствата, които ще вложите за употребяваната кола ще са доста по-големи. Ако ще купувате, то се стремете колата да е втора ръка, не трета или четвърта.

   Второ, консултирайте се с доверен автомеханик, който след преглед да може да Ви каже дали колата е в добро състояние или не е.

   Има безброй много полезни съвети, но един трябва да запомните преди да вземете ключовете от колата. Преди закупуването проверете какъв е пробегът на колата/ в километри, по възможност действителен/, какво е състоянието на гумите, двигателя, купето, светлините, парното и климатика/климатроника - в добро състояние ли са или има забележки. Как работи запалителната система, има ли ръжда по купето и подозирате ли смяна на части по купето?

     Автомобилът, втора ръка, може да Ви даде много предимства като това, ако нямате голям опит с шофиране да подобрите уменията си зад волана. Това би Ви струвало доста по-малко, защото на етап обучение, шансовете за пътно произшествие са по-големи, а ремонтът на нова кола излиза по-скъпо от поправката на кола втора ръка. А пък и има много повече полза от нея.

2
Парични потоци в бизнеса, базирани на кредити
Какво трябва да правят децата в ранна възраст­­?