Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (368 words)

Решения за онлайн магазин

Решения за онлайн магазин

Онлайн търговията расте с незимерими темпове не само в България, но и в целия свят. За повечето търговция, които разполагат с физически адрес

Онлайн търговията расте с незимерими темпове не само в България, но и в целия свят. За повечето търговция, които разполагат с физически адрес и реален магазин, продаването онлайн се превръща в задължително продължение на бизнеса им. Вече не е достатъчно да продаваш само на място. Онлайн магазините дават възможност да се достигне по-добра видимост от потребители, които не знаят за съществуването на реалната локация. С малка инвестиция в реклама, таргет групата може да се запознае с електронния магазин и да стане лоялен клиент!

Една от добрите български платформи за онлайн магазин е Gombashop. Платформата е насочена към малките търговци, които желаят да стартират собствен интернет магазин. Работи се изключително лесно с нея и не са необходими технически познания. Всъщност, това е основната пречка на повечето клиенти. Те не могат да стартират бизнеса си и онлайн присъствието си, единствено поради факта, че не знаят как. Тук Gombashop е лидер. С няколко кликвания на мишката всеки може да си създаде собствен онлайн магазин. Месечната такса не е голяма, което е друго голямо предимство.

 Gombashop има 14 дневен безплатен тестов период. Търговецът може да качи своите продукти, да ги опише подробно, да сложи желаните от него снимки, да въведе цялата налична информация и да започне да продава реално! Това е чудесна опция, защото повечето демо периоди предлагат единствено възможността да се запознаеш със софтуера, но не и да се извършват реални продажби.

 А относно това какъв желае да бъде магазина, изборът остава изцяло в полето на търговеца! Той може да направи онлайн магазин за дрехи, за бижута, за телефони и аксесоари към тях, за техника, за домашни любимци, за цветя, за градина, за дом, за мебели. Общо взето, системата е съвместима с абсолютно всички типове търговия. Освен всички останало, търговците разполагат с опции за персонализация. Те могат да добавят собствено лого, да добавят фонови изображения, да създават собствени снимки и банери, които да се виждат, когато техните клиенти попаднат в електронния магазин. Също така, те могат да избират от няколко предварително създадени дизайнерски шаблона. Комбинацията от всички изброени опции гарантират уникална визия за всеки магазин с безупречни функции.

4
Лукс ли е блиндираната врата?
Правила за правилно полагане на хидроизолация от В...