Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (344 words)

Информирано пазаруване

В необятния океан от информация, която ни залива днес, често се питаме на кой магазин да заложим ...

В необятния океан от информация, която ни залива днес, често се питаме на кой магазин да заложим, за да се сдобием със стоки, които да покриват нашите изисквания и нужди и наред с това да са на разумни цени.

Конкуренцията между отделните вериги магазини за хранителни стоки и стоки за бита е толкова голяма, че те се надпреварват да ни предлагат какви ли не намаления и отстъпки, само и само да станем техни клиенти и да пазаруваме редовно при тях. Това е напълно в рамките на нормалното и всеки от нас, клиентите разбира, че именно качеството и достъпните цени са факторите, които привличат или отблъскват клиентите от даден магазин.

Преди няколко години това беше невъзможно, защото все още имаше по-голям процент квартални магазини, които заради хитрото си и удобно разположение привличаха по-голямата част от хората живеещи в близост до тях. Постепенно поради влошаването на икономиката и стандарта на живот, съвсем в реда на нещата, хората се преориентираха към големите вериги магазини, които както споменахме правят всичко по силите си за да предложат адекватни цени за изключително широка гама от продукти и по този начин изместват все повече и повече потребителите от зоната им на комфорт и пазаруването от квартални бакалии.

Макар този преход да не беше лесен, все повече хора се насочват към по-дългосрочното пазаруване, или с други думи вече пазаруват за цяла седмица, вместо ден за ден. Имайки предвид това обаче, те се нуждаят от ориентир къде и как да намерят най-добрите оферти за седмицата или дори месеца.

За щастие днес имаме възможност да се информираме за стоките в магазини като Метро, Кауфланд, Била, Карфур и др. ,чрез сайта broshuri.bg.

Ако ви е нужно да видите каталог на Карфур например, вие можете да го сторите онлайн чрез Карфур брошури.

В стремежа си да пазаруваме по-изгодно, често залагаме само на стоки, които се предлагат в намаление и чрез Карфур каталози от Брошури БГ, вие можете да се запознаете с това кои са актуалните промоции в момента.

1
Струва ли си да наемем счетоводна кантора?
Японската часовникарка индустрия - Casio