Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (348 words)

Защо мъжете изпращат доставка на цветя на жените?

Защо мъжете изпращат доставка на цветя на жените?

Независимо дали сте мъж, който иска да разбере кога да подари и да изненада една жена с доставка на цветя, или сте жена, която търси смисъла зад този вид подарък

Независимо дали сте мъж, който иска да разбере кога да подари и да изненада една жена с доставка на цветя, или сте жена, която търси смисъла зад този вид подарък, то вероятно ще намерите много потенциални причини за това. Мъжете, използват цветята, за да изразят чувствата си, тъй като букетите с цветя са вежлив и изненадващ подарък. Жените, никога няма наистина да узнаят причината за този подарък, освен ако не попитат лично човека, който им ги изпраща.

Ето и няколко от най-често срещаните причини според мъжете:

Добро впечатление

  • Подаряването на цветя на момиче на първа среща (или деня при това) помага на момчетата да направят по-добро първо впечатление. Това може да изглежда старомоден жест, но е факт, че жените наистина го харесват, а и има пълен успех. Избягвайте да изпращате доставка на букети с червени рози на първа среща, тъй като те са традиционно запазен символ за изразяване на любовта. Изберете забавни, свежи и красиви цветя в любимите цветове на жената, за която са предназначени. По този начин вие ще натрупате допълнителни точки.

Изразяване на интерес

  • По всяко време в една връзка, цветя могат да помогнат на един срамежлив човек да изрази своят интерес, независимо дали той е романтичен или сексуален. Цветята може да символизират любов, да маркират годишнини или покажат на момичето, че тя е в ума мъжа, който й изпраща цветята. Ако сте решили да изпратите доставка на цветя на момиче, за да покажете вашия интерес към нея, можете да добавите към тях и бележка в случай, че тя не разбере правилно вашето послание.

Традиция

  • Общоприето е да се подаряват цветя на жените по специални празници като рождени дни, годишнини, сватби, годежи, Деня на Майката, Свети Валентин, повишения и още други поводи.

Романтичен

  • Да изпратиш доставка на букети на любимата е един изключително мил жест, на които всяка жена би се зарадвала, тъй като те са много по-романтични от мъжете.

Не чакайте повече, за да изненадате вашата любима с цветя и букети от http://www.cvetensviat.com/

3
Насладете се на Hangman играта, за да се отпуснете...
Пикове в напрежението