Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (552 words)

Бърз, лесен, хубав и евтин избор на спално бельо

Изключително много хора подценяват момента, когато дойде време за покупка на ново спално бельо. А още по-малко хора осъзнават, колко всъщност е важен сънят. Ползотворният и качествен сън ни дава възможност да се презаредим за всички перипети и трудности, който ще ни предложи следващият ден. Спалното бельо е неизменна част от него и то би ни предрасположило към един качествен сън. 

Всъщност, изборът на спално бельо не е чак толкова труден, стига да сме запознати с малка част от продуктите на пазара. В последно време много производители злоупотребяват с тези артикули. Предлагат некачествени спални комплекти, изработени от други материи, на много ниски цени, като голяма част от клиентите се подвеждат именно така. Това са главно платове (трико, микрофибър и т.н.), който се използват в съвсем други индустрии (пр. облекла и дрехи). Те запаряват, насъбират се под нас, изпадат от матрака и много още подобни минуси можем да изредим, но нека се съсредоточим, към правилният избор. 

Ще Ви запозная с двете най-главни материи, който се изработват специално за нашите нужди. Първата и може би най-популярна материя е "Хасе". Спалното бельо от нея е 100% памучно. Да, някой ще кажат, че има и много недостатъци, като: избледняване на цветове, свиваемост и т.н., но няма две добри. Все пак, ако попаднете на качествен производител на спално бельо, то той ще се е съобразил с минусите и ще ги е превърнал в плюсове и ако Вие не го прочетете това тук, надали и ще разберете някога за тези муниси. Защото той ще е отпуснал събираемост, ще работи главно с цветове, който са по издражливи и като цяло ще имате един качествен спален комплект. Дойте време да споменем и цената. Е наистина не разбирам хора, който предпочитат полиестерните материи пред "Хасето", защото разликата в цената е минимална, дори на моменти я няма. Щампите често се повтарят, цветовете също и изборът да направите Вашата стая уютна, както и с другите некачествени предложения също не е малък. Така че, Вие преценете кое е най- правилното.

Второто ми предложение е памучно спално бельо от материя "Ранфорс". Лично мое мнение е, че това е разумният комфорт. Тази изключително гъста материя, се доближава толкова много до памучният сатен или перкал, а цената и е във пъти по-ниска от въпросните лукс предложения, който споменах. Тя е лесно отркиваема и все повече навлиза на пазара. Защо ли? Най-вече за това, че тя има едно забележително качество. Високият клас памучни нишки използвани при изработката, са така сплетени и до такава степен е пресметната нужната гъстота, че материята поддържа телесната температура. Така, хем ще Ви е прохладно и приятно през лятото, хем през зимата ще Ви е топло и уютно. Широката цветова гама позволява едни страхотни предложения, а цената за която стана на въпрос и малко по-нагоре е доста приемлива спрямо качеството което предлага материята. Изработен за истинските ценители който не искат, или им се вижда прекалено много да заплатят по около 200лв. за спално бельо, то "Ранфорса" е точно това с което започнах, "Разумният комфорт".

Опитах се да Ви покажа хубав и евтин избор за качествено спално бельо. А бърз и лесен може и сами да си го направите. В 21 век, определено има достатъчно онлайн платформи на който с няколко клика да харесате точният цвят, който ще Ви предразположи към един неповторим и ползотовен и сън и веднага да го поръчате.

Автор: Петьо Петров

0
Басейн в лятната ни вила
За какво трябва да следим при избора на работно об...