Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (640 words)

Избор на евтин часовник

Избор на евтин часовник

С всеки изминал ден, часовникът става един все по-разпространен аксесоар и бижу. Освен необходимост, той се превърна и като част от стила, и е идеалното допълнение към облеклото на мъже и жени. Казват, че по часовника на човек се разбира вкуса и характера му.

С всеки изминал ден, часовникът става един все по-разпространен аксесоар и бижу. Освен необходимост, той се превърна и като част от стила, и е идеалното допълнение към облеклото на мъже и жени. Казват, че по часовника на човек се разбира вкуса и характера му. Понякога,обаче един единствен часовник е неспособен да определи стила,вкуса,характера и предпочитанията ни. Иска ни се да имаме различен часовник, когато спортуваме, друг когато сме на бизнес, важни, изискани и елегантни срещи, друг,който пък да показва непринудената ни същност, когато сме в обкръжението на най-близките ни хора.

А дамите…Те може би искат различен часовник за всяко облекло. Не мисля, че златното правило ”Колкото повече,толкова повече”скоро ще промени значението си за жените. За да притежаваме толкова много часовници-бижута-аксесоари, обаче има един немаловажен факт, който в повечето случаи ни спъва по пътя към магазина за часовници и секва иначе нестихващото ни желание за притежание и разнообразие.Сигурно всички се досещате,че този така важен и необходим фактор,който ни спъва или помага в начинанията ни, в нашия случай –часовниците ни, са парите. Ах,този фактор…И така повечето хора, като мен сигурно се питат откъде да му се невиди ще извадят толкова много пари, за да инвестират в един наистина качествен часовник, който да отразява същността им, вкуса им, характера им и да не събужда постоянното ни желание към разнообразие и търсене на нещо ново. А някой дали може да ни гарантира, че скъпият часовник на съответната марка ще задоволи изцяло нуждите ни и няма точно пък в нашите, прощавайте-на нашите ръце да се предаде и да откаже да изпълнява много обещаващите си дългогодишни функции? Решението за тези,които мислят същото, е разбира се, много по-просто отколкото повечето хора си мислят. Часовникарските магазини, малки работилнички и сергии, които подминаваме всеки ден са нашето решение.В тях може да намерите идеалния часовник за себе си, без да хвърляте безбожно много пари на времето, буквално.

Те също работят, ако си купите батерия, и повярвайте ми ,тя дори е много по-евтина от онези,които бихме купили за така наречените луксозни часовници, които споменахме преди малко.Евтините часовници имат богата цветова гама, която няма как да не задоволи и най-претенциозният вкус.Тези часовници(ако искате вярвайте) също имат кожени, метални, гумени и силиконови каишки и различни циферблати - кръгли,правоъгълни,триъгълни и каквото умът ви може да побере, часовници тип гривни, с цветя, без цветя, с висулки..Колкото и да е трудно за вярване, работниците и създателите на евтини часовници също имат въображение. И така, ако един средностатистически скъп, луксозен и хубав часовник струва някъде от порядъка на 250-1000лева, то представете си как за 40 лева и дори по-малко можете да си купите хубав, работещ часовник. Както знаете интернет е мястото на необятните възможности ..и явно и на евтините часовници. В сайтовете, които предлагат часовници на достъпни цени, вие определяте до каква сума искате часовник, какъв цвят и какви функции да притежава той.Можете да бъдете интересни и разнообразни за всяка среща, за всеки един случай, без да давате огромни суми по магазините.На достъпна цена също можете да бъдете атрактивни и забележими. Ако държите на скъпите марки, но не можете да си ги позволите, производителите са намерили решение и на този проблем. Има много часовници, реплики на световноизвестни марки, които по никакъв начин не се различават от оригинала.Така за малко пари ще имате лукса на онези, които са дали 10 пъти, че и повече над вашата сума и никой няма да разбере, че единствената тънка разлика е в сумите, които сте отделили, за да получите тези часовници.

Ако искате да разнообразявате стила си, не обичате да влизате в рамки и искате красота, лукс и удобство за малко пари, то не се колебайте.Приятно малко харчене…

2
Цикленето на паркет- стъпка към освежаване на дома
Как да се снабдим с рекламни флаери