Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (341 words)

Нараства търсенето на хартиени опаковки

Производителите на различни продукти са принудени да използват екологични решения за пакетиране, с оглед на нарастващия натиск от страна на потребителите и организации ..

Производителите на различни продукти са принудени да използват екологични решения за пакетиране, с оглед на нарастващия натиск от страна на потребителите и организации - тенденция, която води до развитието на нови видове хартиени опаковки. Развитие на съвременни, лесно рециклируеми, в голямата си част произведени, чрез рециклиране, различни размери хартиени опаковки, както и най-високото качество на графично оформление и печат се очаква да насърчи все по-голям дял на търсенето на хартиени опаковки, особено в развитите региони по света.

Търсенето на сгъваеми кутии от картон е било засегнат от световната финансова криза, която започна през втората половина на 2008 г.. Продажбите на хартиени опаковки намаля през 2008 г. и 2009 г. на ключови и основни пазари, включително в САЩ, Европа, Япония и Канада. Независимо от това, перспективите за развитие на индустрията са благоприятни, поради силен ръст в търсенето на различни хартиени опаковки от Азиатско-тихоокеанския регион.

В близките години се очаква ръст в търсенето на хартиени опаковки в страни с развиващи се икономики като Бразилия, Русия, Индия и Китай.

Производителите на храни и напитки представляват най-голямата и най-бързо развиващия се сегмент за потребление на хартиени опаковки в недълготрайния сектор. Сектори като здравеопазване, спиртни напитки, охладени храни, цигари, захарни изделия, и хардуер заемат по-малък дял в потреблението на хартиени опаковки.

Изследователски доклад, озаглавен "Хартиени опаковки: Световен поглед", изготвен от глобални анализатори, осигури събирането на статистически данни, както и кратки резюмета на резултатите от научните изследвания. В доклада се предлага поглед върху световната индустрия на хартиени опаковки, определят се основните краткосрочни и средносрочни предизвикателства на пазара, пазарите с най-голямо потребление на хартиени опаковки и водещи световни производители на хартиени опаковки.

Пазарните дискусиите в доклада са базирани на факти. Регионални пазари включват САЩ, Канада, Франция, Германия, Великобритания, Китай, Индия, Бразилия и Мексико. Също така е включена индексирана, лесен за използване търсачка и директория включваща списък на адреси и данни за контакт на компании за производство, дистрибуция и транспорт на хартиени опаковки от целия свят.

 

2
Защо да си купим Лада 2107?
Маркови часовници Police
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location