Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (384 words)

7 неща, с които да сте подготвени преди отплаване с круизи

Възнамерявате да направите пътуването на живота си. При това не какво да е, а околосветско пътуване с кораб.

Възнамерявате да направите пътуването на живота си. При това не какво да е, а околосветско пътуване с кораб. Един от най-старите традиционни начини днес се е превърнал в голяма атракция, лукс и мечта на много хора. Пътуванията с круизи обещават много позитивна нагласа, възможност за разглеждане на нови, непознати места и опознаване на чужди култури. С какво трябва да сме подготвени преди самото отплаване, разберете сега:

  1. Предвиждайтедопълнителни разходи. Повечето круизи не са ол инклузив, така екстри като напитки, брегови екскурзии, специализирани ресторанти, спа процедури, на борда видео игри, пране и химическо чистене, интернет могат да доведат до допълнително разходване на бюджета.
  2. Круизи по море са все още отлична стойност, но не забравяйте фактора за всички свързан с разходите. По-евтинкруиз и по-голям кораб, може да наложи плащане на повечеекстри.
  3. Бюджет съвети - повечето кораби тези дни автоматично добавят допълнителна такса на човек на ден. Обикновено можете да регулирате таксата за бакшиш нагоре или надолу, преди слизане. Подобно нещо важи и при обслужването от страна на сервитьори за рум сервиз и т.н. И все пак не забравяйте за коректното и трудолюбиво възнаграждение и цялото внимание, с което се обгрижвани.
  4. Средната круизен корабна кабината е около 170-200 квадратни метра, а това е половината от размера на средната хотелска стая. Въпреки че може да се размине с много, по-удобна каюта с този размер, ако се опаковат дрехите може да получите повече пространства по време на плаването си.
  5. Помислете за облеклото на кораба. Не всички кораби изискват от вас да се обличате специално за вечеря. На други кораби се искат прекалено много официалности. През деня, всички кораби са универсално случайни.
  6. Научете за електрически спецификации на кораба - повечето от големите круизни линии предоставят US стил ток и свещи, но някои международни кораби, особено тези, които плават в Европа и Азия, могат да имат и други електрически стандарти. Бъдете сигурни, преди да плавате. Почти всеки кораб осигурява сешоар, така че рядко е необходимо да се носи такъв атрибут.
  7. Разберете какви тоалетни принадлежности и удобства са включени в каютата на вашия круиз. Почти всички круизни кораби предлагат шампоан и сапун, плажни кърпи и сешоар за коса. Някои предоставят климатик и други тоалетни принадлежности, но ако имате нужда от нещо конкретно, винаги питайте предварително.
1
12 тайни и диети на звездите
5 съвета как да подобрим ерекцията
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location