Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (418 words)

Плажът на Керамоти - райско място за почивка

Плажът на Керамоти - райско място за почивка

Голяма част от българите насочват поглед към плажовете на съседни страни, разочаровани от родното Черноморие.

Голяма част от българите насочват поглед към плажовете на съседни страни, разочаровани от родното Черноморие. Дори и да имате любими местенца за лятна почивка в красивата ни родина, вероятно сте се  затъжили за дивите незастроени плажове, които са все по-малко по нашето крайбрежие.

За всеки човек понятието лятна ваканция означава различни неща, но при всички случаи важат няколко критерия, които никой не би пренебрегнал. Това са местоположението на курорта, условията за нощувки и чистотата на плажа.

Едва ли има човек, който с удоволствие плажува на пренаселен, мръсен и шумен плаж. Никой не би искал почивката му да се превърне в някаква луда надпревара в намиране на по-уединено място за плажуване, спокойно заведение за вечеря и не толкова претъпкан хотел с шумни и неприятни съседи.

Спокойствието и чистата природа са все по-дефицитни преимущества, с които Керамоти ще ви спечели. Ситен и блестящ пясък, чиста вода, пространство и свобода – това са само част от екстрите на този гръцки курорт. Можете да се разположите на шезлонги, които са напълно безплатни или да изберете по-дивата част на плажа, където и хората са доста по-малко.

За голяма част от летуващите е важно наред с природата да имат и разхладително питие на една ръка разстояние. За това са се погрижили най-старият бар на плажа, наречен „Паралия“, модерният бар „Коко бийч“ и най-новият плаж на Керамоти „Амос бийч“.

„Паралия“ разполага с около 200 чадъра. Можете да ползвате чадър неограничено време само с консумация на едно питие. Плажът съществува от 10 години.

Друго култово място, което се харесва от по-улегналите туристи е „Амос бийч“. Намира се близо до ресторант "Сто кима", комплекс "Белвю апартмънтс" и "Вила Еселсиор". Разполага с около 100 чадъра.  

„Коко бийч“ е място, където кипи оживление. Разположен е в близост до къмпинга на курорта. Тук можете да съчетаете плажа с активен спорт. Мястото разполага с игрище за бийч-волейбол, организират се турнири по бийч-футбол. Напитките се сервират в наистина модерен плажен бар, в който винаги можете да послушате актуални хитове.

Морето на Керамоти е тихо, плитко по крайбрежието и подходящо за почивка с малки деца. Ако не искате ваканция в шумни хотели и задъхани от хора курорти, Керамоти е вашата мечтана детинация.

Прохладна и романтична кедрова гора отделя градчето от плажа. Тук можете да се разходите и да релаксирате както никога до сега. Много зеленина, спокойствие и прекрасни възможности за лятна почивка се крият съвсем близо до нашата страна – не можем да не се възползваме, нали?

1
Организиране на събития и фирмени партита
Практично приложение на модерните тапети
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location