Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (501 words)

Как да наемете кола в Сингапур

Всеизвестна тайна е, че Сингапур е  неголяма страна. Тук обаче е претъпкано от хора, които пристигат от различни посоки от целия свят. Това е главната причина за винаги претоварения трафик по основните пътища в Сингапур.

Всеизвестна тайна е, че Сингапур е  неголяма страна. Тук обаче е претъпкано от хора, които пристигат от различни посоки от целия свят. Това е главната причина за винаги претоварения трафик по основните пътища в Сингапур. Ето защо много хора се възползват от предимствата на обществения транспорт, като например автобуси или метро. Те не желаят да шофират, макар да искат да се придвижат от едно място до друго. Въпреки това семейството желае да излезе през почивните дни за почивка или отдих. За щастие няколко компании предлагат достъпни коли под наем.

 При тези обстоятелства, в Сингапур избират да наемат кола. Освен това, много посетители, пътници, делови хора и гости, смятат че наемането на кола под наем задоволява техните изисквания. Оказва се, че това е по-лесно за тях , защото може би идват за първи път в тази страна и не са запознати с организацията. Възможно е много от тях да идват тук с група и е по – евтино да наемат кола, отколкото да пътуват с друг вид транспорт.

Без значение, дали клиента предпочита Mitsubishi Lancer, Honda Jazz и Honda City, има коли за всеки. Още повече, че това  е твърде евтино, тъй като кола под наем в Сингапур би могла да струва между 65 и 125 долара на ден, в зависимост от доставчика и дестинацията. Всеки може да си позволи тези коли и да се забавлява в компанията на любимите си хора.

Ето защо, много е важно да сте добре информирани относно услугите за наемане на кола в Сингапур, за да се възползвате от предимствата които те предлагат. Ако желаете да шофирате, първото и най-важно задължение е да притежавате свидетелство за правoуправление за да ползвате услуга за наемане на кола под наем в Сингапур. Ако сте чужденец, задължително трябва да притежавате международно свидетелство за  шофиране. Има хора които нямат възможност да да шофират кола под наем в Сингапур, просто защото нямат със себе си необходимите документи. Препоръчва се също докато пътувате в Сингапур, да носите със себе си и паспорт.Това е защото преди да получите кола под наем се изисква да се легитимирате.


Има няколко компании на пазара в Сингапур, които предлагат изгодни услуги за коли под наем. Колите се отдават под наем за ден, седмица, месец. Наема за кола е 20-30 % по-малко от обичайния наем. Компаниите за коли под наем могат да бъдат наети в Сингапур от различни места. Ако желаете да шофирате в Сингапур , трябва да имате валидно свидетелство за правоуправление, с една година опит. Лицето трябва да притежава  и валидна лична карта. Пазара предлага също няколко застраховки за  коли под наем, които дават известни облекчения на наемателя . Застраховката ще покрие до 30 % от стойността на щетата по наетата кола. Клиента би заплатил само 70 % от всички щети при пътен инцидент. За подробна информация се препоръчва да посетите Интернет. Коли под наем - София

2
Какво да питаме преди да наемем майстор за хидроиз...
Кои детски дрехи са най-подходящи за зимния сезон?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location