Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (413 words)

На почивка в Стара планина – да посетим град Априлци

На почивка в Стара планина – да посетим град Априлци

Планината е най-красивото и вдъхновяващо място, където можете да организирате своята почивка.

Планината е най-красивото и вдъхновяващо място, където можете да организирате своята почивка. Тук ще бъдете далеч от целия шум на града, далеч от ежедневните проблеми и рутината. Ако искате да се отдадете на покой и отдих, то за Вас няма по-добро място от това.

Какво ще Ви предложи планината и град Априлци?

Да се порадвате на спокойствието на планината дори за ден, ще ви се отрази коренно. Тук, сред природата човек се зарежда с енергия и нови сили за доста време напред. Умиротворението и възхищението, което ще изпитате, от величието на Балкана определено ще Ви накара да се чувствате щастливи. България е страна, която може да се гордее с природните си дадености. В страната ни можете да посетите море, планини, равнини, цяло изобилие от страхотни места. Априлци например е едно страхотно малко градче, което може да се похвали с невероятното си разположение. Сред Стара планина, в подножието на един от най-високите български върхове - връх Ботев, макар и малко по размери, градчето е вплело в себе си красота, приятна атмосфера и гостоприемство. Това е мястото, където ще се насладите на прекрасни моменти. А къщата Вила Дива в Априлци, ще Ви предложи всички удобства, които може да Ви потрябват по време на престоя Ви.

Великолепието на Априлци

Град Априлци ще Ви покаже най-доброто от Балкана. Тук ще се намирате съвсем близо до много от красивите забележителности на този край. Ако решите да почивате тук, задължително се разходете до красивия водопад „Видимско пръскало”. Не бива да пропускате и възможността да посетите връх Ботев – един прекрасен начин да запълните свободното си време. Тук ще се намирате на минути от един от най-красивите природни паркове в страната – „Централен Балкан”, където всъщност се разполага и „Видимското пръскало”. Ако отседнете в приветливата Вила Дива, ще се порадвате на едно страхотно преживяване, което ще Ви остави приятни спомени за цял живот. Град Априлци ще Ви направи свои почитатели, защото ще Ви предостави възможността да почувствате природата близо до себе си.

Почивката в Балкана е просто прекрасен начин да се освободите поне за малко от всички проблеми и да се порадвате на живота. Ако успеете да се отпуснете и да забравите проблемите поне за малко, ще успеете истински да се зарадвате на заобикалящия Ви свят. Вземете цялото семейство и ги зарадвайте с почивка сред природата. Повярвайте, всички ще се почувстват страхотно тук. Почивката в планината е най-добрият начини да прекарате малко време с любимите хора.

 

 

1
На война срещу хлебарките чрез дезинсекция!
3-дневната диета на актрисата Катрин Деньов
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location