Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (363 words)

Колко струва нощувка в хотел в Цигов чарк през Октомври?

Колко струва нощувка в хотел в Цигов чарк през Октомври?

Началото на есента е красиво време, в което си заслужава да посетиш страхотен курорт като Цигов чарк.

Началото на есента е красиво време, в което си заслужава да посетиш страхотен курорт като Цигов чарк. Разнообразието от вили, бунгала, къщи за гости и хотели гарантира, че за всеки има подходящо място, на което да отседне.

Хотели с една звезда, вили и къщи за гости в Цигов чарк

Не бъркайте хотелите с една звезда в курорта, със състоянието на хотели с една звезда на повечето места из страната – в тях ще получите всичко необходимо. Нощувка в стая за двама през Октомври може да бъде запазена на цена от 29 лева, като в цената обаче не е включена закуска. На по-ниска цена можете да запазите двойна стая, но без самостоятелен санитарен възел.

Хотели с две звезди в Цигов чарк

Цените на хотелите с две звезди са много близки до цените на хотелите с една звезда, вили и къщи за гости. Нощувка в стая за двама през Октомври може да бъде запазена на цена от 29 лева, като в цената обаче не е включена закуска.

Хотели с три звезди в Цигов чарк

Общоприето е, че хотелите с три звезди са крайъгълният камък на хотелите и предлагат най-добро съотношение на цена към предлаган комфорт, обслужване и качество. Нощувка в стая за двама през Октомври може да бъде запазена на цена от 39 лева, като в цената е включена и закуска.

Хотели с четири звезди в Цигов чарк

Близо до курорта има четиризвездни хотели. Ако можете да отделите бюджет за престой в хотел с четири звезди не го пропускайте. Четиризвездните хотели в Цигов чарк предлагат и чудесни спа процедури за желаещите да се поглезят. Нощувка в стая за двама през Октомври може да бъде запазена на цена от 66 лева, като в цената е включена и закуска.

Хотели с пет звезди в Цигов чарк

На по-малко от 20 километра от Цигов чарк има 6 хотела с 5 звезди. Цените са повече от страхотни. Нощувка в стая за двама през Октомври може да бъде запазена на цена от 113 лева, като в цената е включена и закуска.

Източник: Хотел Кълвачеви Цигов чарк - http://www.hotelkalvachevi.com/. Ползвани са данни от Booking.com.

2
Да направим добро впечатление, благодарение на биж...
В търсене на подходящия ретро мотоциклет