Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (334 words)

Колко струва командировка в хотел в София в началото на есента?

След сезона на отпуските и забавлението идва време за усилена работа.

След сезона на отпуските и забавлението идва време за усилена работа. Ако планувате командировка в столицата разберете колко ще струва нощувка в хотел в София след 23.09.13 година.

Цените за нощувка в хостели и хотели с една звезда започват от 28 лева, ако желаете да сте настанени в самостоятелна стая. За минимална разлика в цената, само с лев повече, можете да резервирате нощувка в хотел в София с една звезда, но и с включена закуска. Ако не държите на усамотението обща стая за нощувка може да бъде запазена на цена малко над 10 лева.

Цените за нощувка в хотели в София с две звезди започват от 38 лева за престой в двойна стая. Оказва се, че при двузвездните хотели е почти невъзможно да бъде намерена самостоятелна стая. Повечето стаи са двойни, за трима или повече души. Нощувката в двойна стая с обща баня на етажа струва 28 лева, а за 12 лева може да бъде запазена в хостел, където трябва да делите стаята с още няколко души.

Едни от най-предпочитаните хотели за командировка или почивка са тризвездните. Цените за нощувка в хотел в София с три звезди започват от 39 лева престой в двойна стая и от 41 лева за удобствата на самостоятелна стая. Ако желаете и закуска ще трябва да платите между 5 и 15 лева в повече към цената на стаята.

Нощувка с включена закуска в четиризвезден хотел в София се оказва, че е изгодна в края на Септември. Може да бъде ваша на цени от 68 лева за самостоятелна стая и 51 лева за престой в двойна стая.

Хотелите с пет звезди са тези, в които едва ли някой би имал против да отседне по време на командировка. Цените, с които трябва да се съгласи шефът ви започват от 174 лева за нощувка с включена закуска в самостоятелна стая и от 215 лева за нощувка с включена закуска в двойна стая.

Източник: Aris Hotel Sofia*** Използвани са данни от Booking.com

4
Противопожарни врати от дърво
Благотворителност - прекрасен подарък за рожден де...