Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (330 words)

Обичате ли зимните спортове? Посетете Разлог!

Ако обичате планината, то Разлог е задължително едно от местата, които трябва да посетите в България.

Ако обичате планината, то Разлог е задължително едно от местата, които трябва да посетите в България. Разположен е близо между Родопите, Рила и Пирин и е отправна точка за много туристи.

Падне ли снега много хора се замисляме за ски и сноуборд и как да съчетаем две неща – наслада от зимните спортове и цена, която е по джоба ни. Разлог е точно такова място – близкото разположение на града до Рила, Пирин и Родопите, до лифтове, до Банско и Добринище, прави града чудесен за почивка.

Много от хотелите като например хотел Папи Разлог, от години се радват на посещенията на запалени планинари и любители на ските и сноуборда, както от България, така и от чужбина и предлагат удобства улесняващи гостите си – транспорт, ски и сноуборд екипировка и оборудване под наем, ски гардероб и др.

От Разлог имате възможността да посетите много писти, подходящи за всеки тип умения – на начинаещи, напреднали и специалисти. Причината поради която много скиори и сноубордисти избират да отседнат в Разлог, а не другаде е, че пистите са сравнително близо и престоят им в хотел излиза в пъти по-евтин отколкото по хотелите в претъпканите курорти.

Най-хубавото след цял ден по пистите и пиене на горещ чай е времето с приятели и/или с най-близкият човек – разпускане в сауната, спа процедура или масаж, смях и танци до късно около пълната маса и горящата весело камина, любов за завършек на дългия ден, и след сутрешната закуска отново към пистите, красотата и планината.

Ако престоят ви в града е по Нова година, то ще имате възможността да се насладите на едно събитие, с което Разлог е известен в целия свят – новогодишният карнавал. По време на него момичета, момчета, мъже, жени, а понякога и баби и дядовци се обличат в народни красиви народни носии и съпровождани от кукери, под нежните звуци на народни инструменти, оформят хоро виещо се през целия град.

3
Наем на автомобили в град Бургас
Игрите за момичета - скритото прилючение
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location