Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (342 words)

Оферти за СПА хотели

Офертите за СПА хотели са много. Ако желаете да отидете на почивка с намалени цени, промоции и отстъпки може да се насочите към някоя туристическа агенция.

Офертите за СПА хотели са много. Ако желаете да отидете на почивка с намалени цени, промоции и отстъпки може да се насочите към някоя туристическа агенция. Голямо разнообразие от оферти за СПА. В СПА хотел Орфей, Девин СПА процедурите през Септември са с 50 % намаление. За лятната почивка в този хотел намаленията са също толкова изгодни с леки разлики. Офертата е много изгодна.

Ако пък сте решили да си починете в охолство и парите не са проблем има страхотни СПА хотели, които предлагат петзвездно обслужване.

Хотел Холидей Ин София в него ще се насладите на най - доброто от два свята - СПА , конферентни зали и съоръжения в петзвездният хотел.

СПА хотел Персенк ви предлага изключително спокойствие, стил и комфорт и е идеален за бизнес срещи. Оферти навсякъде и всякакви за всекиго. Офертите в СПА хотелите ви предразполагат и ви дават комфорта от който имате нужда. Затова много от хората затрупани от работа, семейни грижи, приятелски срещи, делови срещи и други неща от които не могат да се откъснат за дълго време, решават да отделят поне уикенда за себе си и да релаксират в някой СПА хотел, в който ще могат да помислят само и единствено за себе си.

СПА индустрията се е наложила и с други полезни методи на лечение освен с хидротерапията, свързани с термина уелнес. Като например фитотерапията (лечение най-вече с билки - липа, лайка, мента, маточина, лавандула), аромотерапията (лечение с ароматизирани свещи, масла, лосиони и ароматни вани ) и таласотерапията (лечение с морски соли и водорасли). Има многобройни спа процедури които следват една след друга докато тялото ти е в спокойствие и се готви за следващата доза СПА удоволствие. Парната баня например наричана още (Хамам)ще ни пренесе в света на ориента. Рзпускащите лечебни свойства на парата са били усвоени още от времето на древните Римляни и Гърци. Тя има отпускащ ефект и много лечебни свойства за дихателните пътища и за кожата.

2
Качествени счетоводни услуги
Задължителните дамски чанти за лятото