Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (640 words)

София град ръководство и интересно

Ако планирате пътуването си до София, ще намерите тази Пътеводител много полезен източник на информация за столицата на България. Без значение какво търсите, хотел, трансфер, рент-а-кар или просто какво да правя или къде да отида, докато в София ще го намерите всички тук.

София град ръководство

Ако планирате пътуването си до София, ще намерите тази Пътеводител много полезен източник на информация за столицата на България. Без значение какво търсите, хотел, трансфер, рент-а-кар или просто какво да правя или къде да отида, докато в София ще го намерите всички тук. Скоро след това, че ние сме избрали огромен списък на ресторанти, барове, нощни клубове, СПА центрове, дейности и т.н., които може да харесате.


Забележителност в София

 1. Sveti Седмочисленици Църква: С поглед към красива църква, която се намира в средата на парка, не е очевидно, че това някога е бил джамия. Това е сегашното си име е препратка към София е освободена на празника на един от светите Седмочисленици: Свети Наум.
 2. National музей на оръжията: Националният военноисторически музей (НВИМ) е държавен музей, който е структура на Министерството на отбраната (респективно Министерството на войната и Министерството на националната отбрана). Музеят е съществувала под различни имена и подчинени на различни институции, тъй като 1ви август 1914 г. (На практика, тъй като 4-ти юли, 1916). Тя изследва, съхранява, обработва научно и популяризира културни ценности, свързани с националната и европейска военна история.
 3. 3.Sofia Терминал 2 на летище (SOF): Терминал 2 беше официално открит на 27 декември 2006 г. със символична пристигането на България Ер полет FB 408 от Брюксел. Модерният архитектурен дизайн, наподобяващ космически кораб се приземи сред Софийското поле.
 4. 4.Vitosha Mountain National Park: Витоша е най-старият природен парк на Балканския полуостров. Неговата красива силует се вижда от почти всички позиции в града и е неразделна част от изображението София ".
  През 1934 г. с активното участие на българската природозащитна общност, част от планината на 6600 хектара е обявена за парк. Нейните граници са променени много пъти и днес обхващат цялата планина от 27 079 хектара площ. На територията на парка 61 типа местообитания са идентифицирани, сред които най-голям интерес по отношение на опазването на природата отива са естествените смърчови гори, на торфени площи, на морени и пещерите.
 5. Vitosha Boulevard: бул. Витоша. е главната търговска улица на София. В магазините на дребно на много западни марки са концентрирани по отсечката между Патриарх Евтимий Blvd. и пл. Св. Неделя (хотел Шератон). Това е като цяло скъп търговска зона.
 6. Езерото Ариана: езерото Ариана на средни изкуствено езеро в Борисовата градина (Борисовата градина) в София, България. Езерото е "B"-образен, 175 m дълга и 75 метра ширина, с малък остров в най-тясната си точка. Той се намира в най-западната ъгъл на парка, между моста на Eagles "и на националния стадион.
 7.  Св. Николай Чудотворец: Разхождайки улица "Цар Освободител" ще видите красивите куполи златото на т. нар. "най-красивата църква в София". Нейният висок купол, заобиколен от четири по-малки купола, всички изработени от злато хармонизира перфектно с покрива на църквата, която е покрита с керемиди зелени майолика.
 8. Софийска градска художествена галерия (СГХГ): The Sofia Art Ggallery е музей с дългогодишни традиции. Ролята му е да представя фактите от българската културна история по аналитичен и съвременен начин и да се намесва активно в художествените процеси чрез оригинални и запомнящи се projects.Sofia отговорност Art Gallery е съхраняването, опазването и проучването на художественото наследство. The City галерия притежава най-богатите колекции на българското изкуство (прибл. 800statues, 3500 картини, 2800 графики и рисунки.
 9. град градина: Направете пауза от удари по улиците на града и да си почине в озеленена градина Sofia City, със своите кафенета, люлки, цветни лехи и красива чешма, където старите хора се събират да играят шах.
 10. Иван Вазов Народен театър: The "Иван Вазов" Народният театър е България най-големият театър, както и най-старият и най-се открояват и най-внушителната театър в страната. Този театър е една от основните забележителности в София, дължащи се на отлично местоположение и грандиозна архитектура.
2
Секс магазините и дамите
Частен колеж в София с изучаване на туризъм
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location