Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (346 words)

Лукс с малко звезди в Софийски хотел

Много е хубаво чувството когато очакванията ти останат надминати, тогава знаеш, че парите които си изхарчил са на правилното място.

Много е хубаво чувството когато очакванията ти останат надминати, тогава знаеш, че парите които си изхарчил са на правилното място.

Оказва се, че за да е луксозен един хотел в София не са необходими четири или пет звезди; портиер който да ти отваря вратата и да се интересува как е минал деня ти; пиколо, което да се поти над пренасянето на багажа.

Не е нужно зад работещата 24 часа рецепция да ти се усмихват служителки в сякаш модна агенция, полиглоти.

Има хотели в София с три звезди, които заслужават всяка похарчена стотинка за нощувката. Такъв хотел е Арис София. Макар, че на входа на хотела има табела носеща три звезди те може би са малко.

Важно е каква е обстановката, да има човечност и разбиране, също така и красива рецепционистка, но тя не е фактор.

Хотел Арис е сравнително нов софийски хотел, отворен през 2012-та. Намира се близо до централна автогара, централна жп гара. Знам какво ще си помислиш и си го помислих и аз преди да ми се наложи да отседна там.

Това не е хотел какъвто си свикнал да виждаш в района на гарата и Лъвов мост. Отвън изглежда сравнително малък хотел, но отвътре не е така.

Стаята, макар, че опитът ми се свежда до стандартна е страхотно, даже може да бъде определена като луксозно обзаведена. За разлика от хотели с повече звезди спалното бельо се сменя всяка сутрин (след като напуснеш стаята) и помещението се почиства.

Към хотела има ресторант и страхотна зелена градина в която можеш да посрещнеш деня с чаша кафе или да го изпратиш с нещо по-високо градусово.

Обслужването е на много високо ниво и може би над 90% от гостите на хотела са чужденци, така че се получават наистина интересни вечеринки с многонационални забавления.

Защо бих предпочел отново този хотел пред хотели с повече звезди – в пъти по-ниски цени, много по-голяма чистота и най-важното – няма и следа от сякаш задължителните в хотелите с повече звезди надути служители.

2
Заложете на немските профили Aluplast
Какво е биомаса (част 2)
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location