Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (435 words)

Най-добрите оферти за пътуване на едно място

Туристическият сайт Travelmix предлага нова концепция за резервиране на туристически услуги като почивки, екскурзии, самолетни билети, хотелско настаняване, здравни и туристически застраховки, коли под наем искове за обезщетения на закъснели полети. 

Туристическият сайт Travelmix предлага нова концепция за резервиране на туристически услуги като почивки, екскурзии, самолетни билети, хотелско настаняване, здравни и туристически застраховки, коли под наем искове за обезщетения на закъснели полети. 

Потребителите на портала имат възможност да резервират както директно онлайн, така и да отправят автоматизирано запитване до огромен брой лицензирани туристически агенции и туроператори. 

Българския туристически пазар изобилства от предложения, като Интернет пространството е пълно със съмнителни оферти за туристически пакети. В много от случаите офертите са подвеждащи, като много от скрите условия и такси не се рекламират, а в други случаи се касае дори за измамни предложения. Потребителите често се чувстват несигурни и изпитват затруднения в избора си. 

Туристическият портал Travelmix дава на потребителите да резервират директно хотели от най-утвърдения хотелски доставчик на Българския пазар, който има офиси в София и е реализирал продажби на хотелски стаи в размер на милиони левове. Така потребителите на платформата се чувстват сигурни. Същото важи и за самолетните билети, които се предлагат на сайта Travelmix.bg в партньорство с най-голямата онлайн агенция за самолетни билети оперираща на Българския пазар с десетки служители работещи в Софийския и офис. 

Туристическите застраховки които може да резервирате директно на сайта Travelmix се предлагат от най-голямата Австралийска компания, застраховаща индивидуално пътуващи.  Полиците покриват всевъзможно рискове, като здравното покритие надхвърля 3,5 милиона евро за Български граждани. 

За тези потребители, които желаят да получат обслужване от туристическа агенция е наличен единственият в България автоматизиран канал за агрегирани запитвания, което Ви позволява да достигнете до над 140 туристически агенции и туроператори едновременно в рамките на минути, изпращайки само 1 запитване. Може свободно да разглеждате и стотици оферти публикувани от тези туристически агенции и да заявите записване по програма чрез попълване на улеснена онлайн форма. 

Ако проучвате различни пътешествия, разделът със статии на Travelmix ще ви даде страхотни съвети. Гост блогъри и специалисти по дестинации от различни туроператори и ентусиасти от екипа на портала дават добри съвети за много дестинации и различни аспекти на пътуването. Може да научите как да различавате добрите оферти, как да се прекачвате ефективно със самолет на различни летища, как да подбирате застраховка и много други полезни неща. 

Порталът Travelmix е създаден през 2014 първоначално като комуникационна платформа за контакт с туристически агенции, като от тогава насам е помогнал на хиляди Българи да организират пътуването си. Последните нововъдения следват нуждата на Българският потребител все повече да планира сам пътуването си и да резервира директно онлайн. 

Посетете www.travelmix.bg и се уверете сами. 

 

4
Къде можете да намерите евтини и красиви рокли
Bet365 / Най-предпочитаният букмейкър