Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (383 words)

Цигов Чарк - задължителни хотели за посещение

Родопите са една от най-живописните планини в България. Климата в тях е мек и средиземноморски, характерен с топли слънчеви дни и мека зима.

Родопите са една от най-живописните планини в България. Климата в тях е мек и средиземноморски, характерен с топли слънчеви дни и мека зима.

За столичани едно от най-близките места за отмора през уикенда е местността Цигов Чарк. Чистотата на планинския въздух, красотата на заобикалящата атмосфера и лукса и удобствата на хотелите в Цигов Чарк са само една от причините той да е така желан за почивки.

Ако и вие търсите богата природа с лечебен ефект, динамичен планински туризъм, високопланински и хобитуризъм, зимни спортове, риболов и водни забавления, очарователни гледки, спокойна и пълноценна почивка, то курортен комплекс Цигов Чарк е тъкмо за вас.

Курортен комплекс Цигов чарк е сред живописните части на западни Родопи и на самия брег на язовира "Батак". Там въздухът е лечебен, а гледката очарователна и пленяваща.

Сред най-добрите хотели в Цигов Чарк, които са задължителни за посещение са:

Хотел Етерно - Цигов Чарк, той се намира в подножието на планина Родопи. Предлага страхотни тризвездни условия и всеки желаещ може да наеме апартамент или двойна стая. Към хотела на разположение за гостите са ресторант, лоби бар и божествена градина. За доброто настроение и пълен релакс всеки може да се потопи в сауна и джакузи;

Семеен Хотел Кълвачеви е в близост до брега на язовир „Батак”. Предлага невероятен изглед и редица луксозни условия. Посетителите му ще се радват на нощувки в двойни стаи, апартаменти или студиа, едното от тях е с джакузи.

Хотел Сезони - Цигов Чарк, в началото на местността Цигов чарк и недалеч от брега на язовир Батак. Предлага двойни стаи, луксозни двойни стаи, тройни стаи и апартаменти.

Ресторант с високо качествени вина, лятна тераса, лоби бар, конферентна зала с високотехнологична мултимедия, шрайбпроектор, флипчарт и екран, релакс център с джакузи, саунаи масажи са само една част от глезотиите за гостите.

Предлага добри условия за риболов, високопланински, селски и хоби-туризъм, зимни и водни спортове. Идеално място е за организиране на коктейли, официални вечери, семейни тържества и светски мероприятия.

Хотел Елит, Хотел Булстрад - Цигов Чарк, Семеен Хотел Лидия - Цигов Чарк, Семеен хотел SVсъщо предлагат изобилие от луксозни условия, достъпни цени и най-високи нива на обслужване.

В местността Цигов Чарк, всеки ще остане приятно очарован и напълно релаксирал.

1
За 69 и още нещо
Избор на рокли
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location