Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (336 words)

Хотели в Синеморец - Квартири и Къщи за гости в Синеморец

Ако търсите досег с природата и начин да се насладите на красотата на Черно Море

Ако търсите досег с природата и начин да се насладите на красотата на Черно Море, изборът на къщи за гости или хотели в Синеморец е едно чудесно решение, което може да ви даде тази възможност. За разлика от огромните курорти като Слънчев Бряг и Златни пясъци тук нещата са доста по-спокойни и наистина можете да гарантирате своята пълноценна почивка на море.

Една от предизвикателните забележителности на малкото курортно селце, което обаче все повече започва да усеща модерния полъх на цивилизацията е плажът, наречен Бутамята. Това е така да се каже „най-цивилизованото“ място да се потопите в кристалното море. Все пак, ако сте решили да потърсите по-уединени плажове, то такива все още съществуват именно тук.

Сред местата придобили слава за хората избрали почивка в къща за гости или хотели в Синеморец, макар и в лошия смисъл на думата е плажът Липите, които е най-опасният и див плаж на южното ни Черноморие. Все пак, ако човек има глава на раменете си, то той е предпазлив, но не може да се отрече, че това е нещо, което все пак си струва да се види дори само заради тръпката от опасността.

Едно от нещата, които привличат хората към избора на нощувки и хотели в Синеморец си остава възможността да се насладят на вятъра и карането на сърф. През последните години селцето става все по-модерно и цивилизовано и това не се харесва особено на еколози и хора, търсещи бягство от човешкото общество за това не е никак лоша идея да побързате и да се полюбувате на девствената природа, която все още има на някои места в Синеморец.

Друго нещо, което може да ви грабне, ако сте предпочели хотели или къщи за гости в Синеморец е малката крепост, която е разположена на полуострова, където се намира курорта. Рибарският пристан, наречен „Свети Яни“ е също нещо, което по-романтично настроените от вас ще оценят подобаващо и ще допринесе за създаването на незабравими спомени от една приказна почивка в Синеморец.

0
Фирма за доставка на минерална вода
Защо си струва покупката на PVC дограма
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location