Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (332 words)

Интересни места по света

Всеки човек обича да пътува и да разглежда нови държави, градове и да опознае тяхната история, традиции и начин на живот.

Всеки човек обича да пътува и да разглежда нови държави, градове и да опознае тяхната история, традиции и начин на живот. Разбира се никога не можем да обиколим целият свят, колкото и да ни се иска, но пък за сметка на това можем да посетим най-известните и красиви забележителности.

Сигурно няма човек, който да не е чувал за Лас Вегас. Меката на хазарта е град, който може да впечатли не само със своите светлини и неспиращи забавления, а и с много природни и исторически забележителности. Вегас е основан през далечната 1905 г., но е признат официално през 1911 г. Както може би много от Вас знаят, територията на Лас Вегас е просто една пустиня, но днес няма и помен от това.

Столицата на забавленията е толкова невероятно едно от многото интересни места, че просто няма как да бъде пропуснато.

Ако обичате да пътувате и разбира се имате възможност затова, задължително трябва да посетите града на Елвис Пресли. Този забележителен град е известен и с прочутата фраза „Каквото става във Вегас, си остава във Вегас” и всички хора отиват там, за да се забавляват, да сключат брак, да похарчат малко пари по казината, както и да разгледат прочутата главна улица - Las Vegas Strip.

Лас Вегас събира на едно място историята на много градове и държави. По главната улица можете да се насладите на гледки от Париж, Ню Йорк, Монте Карло, Египет, Рим и Венеция, а също така и Гранд Каньон, Червения Каньон и най-големият язовир в цяла Америка.

Вегас е градът, който никога не спи и това го прави една прекрасна туристическа дестинация. Факт е, че в града на хазарта са събрани 18 от 20-те най-големи хотели в САЩ. Всичко в това райско кътче е толкова красиво, че ще вплени дори и най-негативно настроените хора. Във Вегас няма как да скучаете, така че не се чудете, а посетете този колоритен град.

1
Как да изберете цвета на изпращаните от вас цветя ...
Избираме кухня - какво трябва да знаем?