Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (449 words)

Най-странните Кейсове за Телефон

Най-странните Кейсове за Телефон

Кейсовете за телефони стават все по-популярна тенденция у нас, а в чужбина вече са стигнали едно доста напреднало ниво.

Кейсовете за телефони стават все по-популярна тенденция у нас, а в чужбина вече са стигнали едно доста напреднало ниво. И нормално - телефоните вече не са само аксесоари или устройства, които ще ви улеснят ежедневието - не, те вече са част от живота и за някои дори е начин.

И като толкова важни части нормално хората да искат да ги предпазят от различните вреди чакащи зад всеки джоб, на всеки ръб на маса. Но не сме тук да говорим за защитата, а колко изчанчени могат да бъдат кейсовете. Ето и една кратка класация:

1. Бекон с яйца

Нали знаете как понякога някои картинки и видеа могат да ви засилят слюнкоотделянето? Даже си има цяла такава култура наречена foodporn, където хората снимат красиви ястия за да подразнят стомасите на гледащите. Е... сега вече можете да сте постоянно гладни, като сложите кейс за телефон с изобразени бекон с яйца. И то релефни.

b2ap3_thumbnail_bacon-n-eggs.jpg

2. Метален Бокс

Обикновено кейсовете за телефони са предназначени за предпазване на устройството. Но на някой му е хрумнало идеята, че протекторите могат да защитават и собствениците на смартфоуните. И така се е създал калъфът тип метален бокс.

b2ap3_thumbnail_knuckle.jpg

Доста умно и удобно. Е да, няма да има къде да го прибирате, освен ако не ходите с голяма чанта, но пък така телефона Ви става още по-мултифункционален. Даже Риана има такъв.

3. Голямото Ухо

Искали ли сте някога да имате нещо толкова неудобно и непривлекателно? Нещо което да е напълно безполезно и реално бихте използвали за шега един единствен път. И ето сега имате възможността да го направите. Кейс за телефон изглеждащ като огромно ухо. Естествено е направен за iPhone, защото най-странните протектори винаги са за Apple. Та ако преди сте се радвали на красивата визия, сега няма да имате тази възможност.

b2ap3_thumbnail_earphone.jpg

4. Дама във Водата.

Ако се радвате на японската култура, вероятно някога сте попадали на един тип анимета, които са повечко за възрастни. Реално има много фенове на този жанр и напълно логично е някой някога да поиска да притежава кейс на подобна тематика. Но ако беше една обикновена рисунка нямаше да е изобщо впечатляващо. За това са решили да го направят с фигурни и релеф, цветове... абе всичко си е на мястото си.

b2ap3_thumbnail_woman-in-water.jpg

5. Швейцарското Ножче

Реално не е точно швейцарско ножче, а по-скоро няколко инструмента, които могат да влязат в употреба на всеки. Този кейс не е странен като предишните екземпляри в статията, но определено е по-различен от стандартното. Определено е много практичен, тъй като има отвертки, ключове, остриета, секач, дори и линия за мерене. Общо 22 инструмента. 

b2ap3_thumbnail_taskone-iphone-case_20150805-170623_1.jpg

А кой е най-странният кейс, който Вие сте виждали?

2
Заложните къщи успешно заместват банките
Как да установите какво не е наред по вашия климат...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location