Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (566 words)

Защо да си купите лаптоп втора употреба вместо нов?

Защо да си купите лаптоп втора употреба вместо нов?

Може би сте разсъждавали по въпроса, защо постоянно се говори за лаптопи втора употреба. Мнозина фирми изказаха мнение по този повод и дадоха железни аргументи в полза на преносимите компютри втора ръка.

Може би сте разсъждавали по въпроса, защо постоянно се говори за лаптопи втора употреба. Мнозина фирми изказаха мнение по този повод и дадоха железни аргументи в полза на преносимите компютри втора ръка. В тази статия ние ще се опитаме да обобщим становището на специалистите и да ви запознаем с преимуществата на употребяваните мобилни компютри.

Ако сте тръгнали да купувате ноутбук, то със сигурност търсите добро качество срещу максимално достъпна цена. Вие хем искате силна конфигурация, хем ако може да не е много скъпо и това е съвсем нормална реакция от ваша страна. Най-добрия вариант в този ред на мисли, е да потърсите съвременна и качествена марка лаптоп втора употреба, която да ви даде всичко, от което се нуждаете.

В центъра на София може да намерите стойностна фирма, която да ви предложи качествени употребявани компютри и лаптопи. Това е Интерсервиз-20. Там ще ви предложат машини, които са минали през задължителните прегледи, тестове и не на последно място почистване, което е задължително ако искате да имате работеща система. Фирмената политика на Интерсервиз-20 е да предлага:

  • Лаптопи втора ръка от бизнес клас и Mobile Workstation, с по-добри параметри от тези на нов ноутбук от потребителски клас.
  • само най-качествени и подбрани модели преносими и десктоп компютри от утвърдени в бранша марки.
  • употребявани устройства, чийто външен вид е трудно различим от този на новите
  • параметри, които да впечатлят дори хардуерните манияци
  • преносими компютри, чийто батери издържат максимално много време като за употребявана техника
  • гаранционен /6 месеца/ и извънгаранционен сервиз
  • безплатна консултация и подбор на най-подходящото за Вас и случая устройство.

Отгоре на всичко добрите фирми като Интерсервиз-20 предлагат и 6 месечна гаранция за употребяваните лаптопи, така че ако нещо се случи вие ще може да разчитате на сервизна помощ от високо равнище. В добрите магазини ще откриете и всякакви други компютърни компоненти, които биха могли да ви бъдат от помощ като монитори, принтери и дори чанти за лаптопи. Фирмената идея залегнала в сайта www.is20-bg.com е всеки клиент да получи бързо и висококачествено  обслужване.

Ако се питате за самата причина защо да изберете лаптоп втора употреба, то трябва да разгледате няколко възможни варианти. Първият е, че използваните машини с гарантиран произход могат да издържат максимален срок време, а заедно с това вие получавате висок клас компютър, на който да се радвате.

Другото е лесната поръчка от фирмен онлайн магазин, който ви дава опцията да закупите втора ръка лаптоп, без да напускате удобството на собствения си дом или офис. Пред вас се появяват оригинални и актуални снимки на системите придружени, с пълни технически характеристики и любопитни особености.

Няма нищо по-лесно от това да получите ноутбук още на другия ден след поръчката на добра цена и без никакви странични проблеми или неприятности. Още повече, че поръчката на техника през онлайн каталога на Интерсервиз-20 ще ви спести време и пари от обиколката на различни магазини и фирми във вашето населено място.

Естествено нашата препоръка е да се доверите само на големи и изпитани с времето фирми, а не да купувате от всеки срещнат. От първостепенна важност е името и авторитета на компанията, която ви предлага употребявани лаптопи.

Не бихме ви посъветвали да търсите подобен тип техника от заложни къщи, защото може да попаднете на доста износена стока, която няма да покрие изискванията ви.

2
Тъмните врати в интериора
Слънчеви колектори за отопление на вода