Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (322 words)

Как да открием качествени парфюми тестери на изгодни цени

Традиционните слънчеви топлинни системи разполагат със  слънчеви колектори, които са монтирани  на покрива на сградите. Тези колектори имат серия от тръби, които са пълни с течност.

Традиционните слънчеви топлинни системи разполагат със  слънчеви колектори, които са монтирани  на покрива на сградите. Тези колектори имат серия от тръби, които са пълни с течност. Енергията от слънцето нагрява флуида в тръбите. Отопляеми течности се движат по тях и влизат в къщата към специален резервоар за топла вода. Обикновено соларната инсталация е свързана към мрежата, да осигури домакинството с гореща вода, когато слънцето не грее.

Най-големият недостатък с традиционните слънчеви колектори и системи е необходимостта  да инсталирате комплекс от тръбопроводи в цялата къща. Този  монтаж на слънчеви топлинни системи и слънчеви колектори изисква повече планиране време и определени ограничения в дизайна.  Тези слънчеви колектори с помпи могат да доведат определена разхвърляност и нужда от поддръжка или ремонт.

Поради тези причини, инженерите на beridBG.COM са разработили идеи за монтаж на традиционни слънчеви колектори създаващи максимални удобства на използване и избягващи недостатъците на гореописания текст.

Слънчеви хибридни енергийни системи и колектори

За целта се използват фотоволтаични панели вместо традиционните слънчеви топлинни колектори за осигуряване на топла вода за домакинствата и предприятията. Фотоволтаичния панел, инсталиран на вашия покрив, се съпровожда от нагревателни елементи стратегически разположени в целия резервоар за нагряване на водата и гарантиращи, че водата ще поддържа дадена температура.  Водата, която не се използва остава нагрята в резервоара и готова за употреба. Това позволява на горещата вода да се съхранява дори когато слънцето не грее!

Фотоволтаичните модули слънчеви колектори са много по-леки и по-лесни за инсталиране от традиционните слънчеви колектори, което прави инсталирането лесно и ефективно. Освен това изискват много по-малко поддръжка поради липсата на специални флуиди и помпи.

Най-важното е че осигуряват много повече и по-надеждна енергия през всички месеци, сезони и дни от годината.

Ако искате да сте щастливи във вашия дом разгледайте сайта на BeridBG.com и каталога им от слънчеви колектори за всеки джоб?

1
Какво да правим след вадене на зъб или стоматологи...
Полезни съвети за избор на полет с прекачване
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location