Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (321 words)

Хендсфри Jabra Classic

Хендсфри Jabra Classic

Направете денят си по-лесен с използването на един от най-функционалните модели хендсфри – Jabra Classic

Направете денят си по-лесен с използването на един от най-функционалните модели хендсфри – Jabra Classic. Не трябва да ви заблуждават размерите ѝ, тя е доста мощна като предаване на сигнала. Моделът Jabra Classic е предназначен за всекидневна употреба, която ви осигурява комфорт и удобство, който няма да получите с никой друг модел.

Слушалката разполага с гласови напътствия, които ви помагат при сдвояването на устройства, получаването на входящо обаждане и ви напомня кога е дошъл моментът да заредите батерията.

Моделът е опростен, което го прави лесен за употреба. Бутоните, които използвате реално са свързване с приемане и изключване на разговор, както и удобен за контролиране слайдър. Имате възможност да нагласите предварително вашия звук, чрез автоматичната опция. С този модел използвате функцията Stream multimedia, която е свързана с безжичен стрийминг на всичко онова, което ползвате чрез вашия телефон било то музика, GPS местоположение и други. Технологията на звука е HD (high definition), която я прави кристално ясна и приятна за ушите. Друга приятна изненада е функцията Power Nap, която се грижи за пестене на ненужна енергия и регулира използването ѝ.

По отношение на дизайна тапите са силиконови и са ергономично проектирани за допълнително удобство. Така спокойно може да ги носите продължително, без притеснение за дискомфорт в областта на ушите. Дизайнът е класически, изчистен, компактен, лек и стилен. Мощната батерия ви позволява да използвате този модел аудио слушалки с до 9 часа време за разговори.

Функцията Auto Pairing позволява по-лесното сдвояване с всеки модел телефон. Хендсфрито може да бъде използвано не само за лични и служебни разговори, но и за слушане на музика, както и за връзка с лаптоп. Микрофонът позволява премахването на околния шум, чрез повишеното си качество на звука. Теглото на модела е едва 10 гр. с размери – 47 мм х 16 мм х 10 мм. Съвместимостта е на 100% с всеки мобилен телефон притежаващ Bluetooth. 

1
Имотите в България и Европа – какво се случва на и...
Какво е хидротерапия
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location