Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (305 words)

Ревю на смартфон Gigabyte Guru G1 от Алтех - онлайн магазин за компютри

Ревю на смартфон Gigabyte Guru G1 от Алтех - онлайн магазин за компютри

Gigabyte GURU G1  е ново поколение ултрафункционален смартфон

Gigabyte GURU G1  е ново поколение ултрафункционален смартфон, предоставен от хардуерния производител Gigabyte.

Подкарван от Android 4.2, 5-инчовият дивайс разполага с една от последните OGS  технологии на хардуерния пазар в момента.

 Мощният 1.5-гигахерцов куад кор процесор осигурява оптимизиран работен процес, интегрирайки в себе си ниска консумация на енергия от батерията, но увеличавайки ефективността при операция с разнообразни приложения, дори и в енергоспестяващ режим. MediaTek MT6589Tдопринася също така и за бързото и безпроблемно сърфиране в интернет, както и високото качество на гейминг експириънс при интеракцията с игрови приложения.

 Ултратънкият дизайн позволява интеграцията на OSG технологията, която представлява One Glass Solution дисплей с изключително ярки и кристални цветове, като прави тъч сензора чувствителен, но и защитен благодарение и на стъкленото покритие, разположено над него.

 Full HD технологията на IPS екранът носи 1920х1080-пикселова резоляция при 441ppi. Качеството на изображенията е безпрецедентно, като интегрирайки IPS LCD дисплей в мобилното устройство, производителят е успял да постигне постоянен и истинен цвят при изображенията. 16:9 формат на екана осъществява близък юзър експириънс до този, осъществяван при прожекция на филми. Разполага с капацитета за запис на 1080p видео клипове със стабилизация на изображението и синхронизация на звука.

 32GB е капацитетът на пространството за съхранение на информация и десетки приложения, достъпни от PlayStore – онлайн банката за апликейшъни на Google.

Капацитетът на RAM паметта е 2GB, като подкрепя SDHC флаш технология.

 2500mAh- овата литиево-полимерна батерия осигурява дълго време режим на работа, като оптимизира процеси като уеб браузване или използване на игрови приложения максимално при разхода на енергия.

 Има Bluetooth, посредством който може да трансферира дата. На разположение са още и безжична мрежа, micro USB жак, както и 3.5-милиметров mini аудио жак. Тежи 0.158гр., побрани в черния корпус с размери 147х72.1х6.98мм.

 Клиентите на Алтех получават уникален сериен номер и двугодишна гаранция за всеки смартфон Gigabyte Guru G1.

1
Как да науча английски чрез сугестопедия?
Системи за външно видео наблюдение
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location