Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (401 words)

Вашите статии във Funizmo.com

Директорията за статии Funizmo.com Ви позволява да публикувате повече информация за услугите и продуктите, които предлагате.

Директорията за статии Funizmo.com Ви позволява да публикувате повече информация за услугите и продуктите, които предлагате. Вашият сайт ще бъде популяризиран чрез тази директория. Вашият бизнес или професионална дейност ще достигнат и ще станат познати на по-широк кръг потребители. Вие ще създавате връзки, които ще доведат нови посетители на уеб сайта на вашата фирма, продукт, услуга. Регистрацията Ви и публикуването на статия във Funizmo.com ще окаже благоприятно влияние и върху SEO оптимизацията на Вашия сайт и той ще се изкачи по-високо в търсачката на Google.

Поместването на статия в Funizmo се осъществява в три стъпки – регистрация, предложение на текстов материал и публикуване в сайта, след като бъде одобрен от администратор.

Основно изискване при писането и публикуването в директория за статии Funizmo.com e материалът да дава информация за конкретен продукт или услуга. Вашата статия трябва ясно да насочва потребителя откъде може да поръча или закупи Вашия продукт, да се възползва от услугата, която Вие предлагате. Пишейки статията, имайте предвид нуждите на потребителя и изтъкнете предимствата, които има Вашия продукт или услуга. Обосновете защо Вие сте по-добри от конкурентите на пазара. Използвайте мнения на Ваши доволни клиенти, защото именно те биха могли да убедят потенциални такива да изберат Вас. Визуалният елемент привлича по-силно вниманието, затова би било добре да добавите и снимка.

Funizmo.com има за цел да помества оригинално съдържание на разнообразна тематика. Качествена статия е тази, която е лесно разбираема, полезна, смислена и грамотно написана. Директорията за статии високо оценява уникалността на материалите, така че Ваша основна цел трябва да бъде да създавате материали, които са оригинални по своята същност и не са публикувани на друго място, освен в този сайт.

Администраторите на директория за статии Funizmo имат правото да не поместват всеки материал, който им е предложен, или да изтрият вече съществуващ. Те не са длъжни да дават обяснение за причините за тези свои действия. Ако материалите, които сте изпратили не отговарят на някои от общите условия, в правата на Funizmo.com е да публикува текста само като рекламна статия, в която да отсъства връзка към други сайтове.

За да осигури по-добра ориентация на своите посетители, директорията за статии е разделила материалите в различни категории. Внимателно избирайте категорията, в която да поместите своята статия, защото правилният избор би спомогнал на Вашия сайт. Тази категория трябва да описва най-добре дейността, услугата или продукта, който Вие предлагате.

1
Бъдете дръзка и красива всеки ден
Съвети за апарати за кръвно налягане
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location